KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Így cukiskodott Gyurcsány az otthonába fogadott menekült gyerekekkel

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Gyurcsány Ferenc egy ideje menekülteket fogad az otthonába – derült ki tegnap. Igaz, elég valószínű, hogy ezt már nem sokáig teheti meg anélkül, hogy a rendőrök ne törnék rá az ajtót, amennyiben elfogadják a Fidesz legújabb törvényjavaslatait. Mindenesetre a DK szóvivője, Gréczy Zsolt igazán cuki képeket töltött fel az exminiszterelnök otthonából, amiken Gyurcsány kedveskedik az aznap estére elszállásolt gyerekeknek.

GRÉCZY ZSOLT/ FACEBOOK

GRÉCZY ZSOLT/ FACEBOOK
http://propeller.hu/
Ez is érdekelheti:  Szijjártó Péter: Több magyar állampolgár jelentkezett az izraeli nagykövetségen az éjszaka folyamán

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Így cukiskodott Gyurcsány az otthonába fogadott menekült gyerekekkel

 1. Ha nekem lenne annyi pénzem, mint Gyurcsánynak, akkor az Európa szállót is a menekültek számára biztosítanám! Ügyes propaganda eszköznek bozonyul a zsidó tulajdonostól elzabrált, hatalmas alapterületű, többszobás és több fürdőszobás, jogtalanul bitorolt objektumával megjátszani a jószívűségét, nem ez az első „fogása”, hogy elbutított hívőket szerezzen magának….
  (Prof. Dr. Bokor Imre)

 2. Emberségből gyurcsány sohase tud jelesre vizsgázni,mert amit eddig tett, nem hogy emberséges nem volt, hanem sokkal inkább embertelen volt. Amit a napokban tett az országunkba beözönlő ellenség néhány egyedével, a színlelt jótékonykodás volt! Vattay Szabolcs

 3. T. Csík Úr!
  Ezt mondja el azoknak akikre 2006-ban lövetett, nyomorékká veretett. Elkótyavetyélte az ország felét,teletömte a saját zsebét és ahol csak tud árt, na nem a saját népének, a Magyarnak. Önzetlen cselekedete ennek az embernek(?) már akkor sem volt, amikor még kisz-es korába a skodájával hordta viktorukat az aligai pártüdülőbe. Emberség? Ez viccnek is rossz!

 4. „Ha adsz, úgy adjál az egyik kezeddel,hogy a másik kezed se tudja. Beteg,kapzsi,primitív, idióta szerencselovag ! Adja vissza az országnak amit ellopott,aztán a kétkezivel amit megkeresett, azzal villogjon,abból adakozzon.! Ne az „idegenekkel játssza a Robin Hoodot, lett volna alkalma a Magyarokkal is,de a tudatáig sem jutott el,hogy mire választották meg anno. Szégyen a Magyarokra,hogy ilyen „vezetőjük(?) volt! Bár, „minden országnak olyan miniszterelnöke van, amilyet megérdemel. ( Széchenyi )

 5. „A patkány az patkány, nevesincs, jellemesincs, moráltalan csatornatöltelék, amely ha marni akar, gyáván az ő szintjére akar lerángatni, mivel ott érzi magát előnyben és ennek jelét is adja, szinte tudtán kívül…”
  Röviden ennyi.
  H.B.

 6. T.Prof Dr Bokor Imre!
  Akkor csak pénz kérdése,hogy Ön is marasztalja a menekülteket?
  Nem a menekültek ellen agitálok, de a Magyarság mellett! „Erről a Népről már több bőrt nem szabad és lehet lehúzni! Megérdemelné végre ez az ország, hogy „normális értékekkel bíró,tisztességes emberek összefogjanak maguk közül vezetőket válasszanak és elinduljanak végre egy olyan úton, amely mindenki számára egy élhető,egységes, országgá válás irányába mutat. A tisztességet nem fidesznek, dk-nak, mszp-nek, vagy jobbiknak,liberálisnak, vagy demokratának stb, hívják, ezek csak a megosztottság előidézői, hanem az igazság és az etikus élet alapjának. Ahol a jog és az igazság nem szimpátia kérdése, ahol a jogászok,bírok, ügyészek nem a „kis ember ellehetetlenítésén fáradoznak, ahol a felhalmozott tőke a kapzsiságot jelenti, ahol a hatalom nem siet az uzsorások támogatására és ha mindenki nem is lesz egyenlő,de egyenlő eséllyel mérettessen meg.
  Ez lenne az alap,mert ami most van ennek semmi köze, szabadsághoz,demokráciához,jogállamhoz, Magyarországhoz. Itt semmi sem az aminek látszik, le van borítva egy rózsaszín mázzal,de alatta velejéig romlott az egész, hivatalostól, államostól,úgy ahogy van.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük