KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Baranyi bekeményít: éjszaka is őriztetni fogják az LMBTQ-padot

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

„Júliusban szivárványszínű marad, aztán akár az önkormányzat segítségével is átfestheti bárki” – állítja Ferencváros polgármestere.

Baranyi, nagyon keménykedik, mindenáron szivárványos padot akar júliusban. A Mandiner a Telexre hivatkozva azt írta, Baranyi kijelentése szerint

júliusban szivárványszínű marad a IX. kerületi Tompa utcában található pad, ezen a héten még éjszaka is őriztetni fogjak. A jövőben viszont bárki átfestheti az önkormányzat támogatásával”.

A polgármester megköszönte azoknak, akik „nem adták fel” a pad folyamatos átfestésének az ügyét. Arról is beszélt, hogy most minden tele van a Pride-hónapra emlékeztető jelképekkel.

„Látjuk, hogy sok ember van, aki ki szeretné fejezni az értékrendjét, az a baj, hogy mindenki ezen a padon szeretné, ennek szeretnénk véget vetni” 

– idézi a polgármestert a Telex.

Azt is mondta, hogy a pad „ebben a hónapban szivárványszínű marad”, de indítanak egy pályázatot, amivel mindig át lehet majd festeni az önkormányzat támogatásával. Erre civil szervezetek és akár labdarúgóklubok jelentkezését is várják.

Mandiner és Telex nyomán

NIF

Kiemelt kép: MTI/Mohai Balázs

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: