KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Bajnai köréig vezetnek a Magyar Péter-féle egyesület székhelykapcsolatai is

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Nemrég kiderült, hogy Magyar Péter Legyél a változás! nevű egyesületét már 2023-ban bejegyezték, és olyan dollárbaloldali szereplőkhöz köthető, mint Molnár Áron (Noár), a Tanítanék Mozgalom vagy éppen a Humán Platform. További érdekesség, hogy a Legyél a változás! székhelyeként megjelölt II. kerületi lakást tulajdonló cég – egy 2014-es cikk szerint – egy olyan ciprusi offshore céghez köthető, amelyben a Bajnai Gordonnal kapcsolatba hozható Wallis Asset Management Zrt. több tagja is érdekelt. Ám messze nem ez az egyetlen kapocs Magyar és a Bajnai-féle körök között.

A Tűzfalcsoport nemrég megírta, hogy Magyar Péter új szervezetének neve Legyél a változás! Egyesület, amelyet már 2023 júliusában bejegyzett a bíróság. Az egyesület céljaként ezt határozták meg: „Pártpolitikától függetlenül azért küzdünk, hogy az emberek egy tudatos, cselekvő társadalmat alkotva egy szabadabb és nyitottabb országban éljenek.” A szabad és nyitott országra való utalás mintha csak a Soros-világ gyakori szlogenjeit idézné.

A Tűzfalcsoport azt is megnézte, hova van bejegyezve a Legyél a változás! Egyesület és kié az ingatlan. A II. kerületi, Kelemen László utcai lakás a Benedict 2002 Befektetési és Szolgáltató Kft. tulajdonában áll.

A cég egy vállalkozó házaspáré: B. Barnabásé és B. S. Csilláé. B. Barnabás érintett a Dadu Art Kft.-ben is. Ennek az előadó-művészettel foglalkozó cégnek a tulajdonosa pedig Duda Éva koreográfus, aki nem más, mint Molnár Áron (Noár) házastársa.

A Legyél a változás! honlapjára látogatva a szintén az amerikai baloldal által pénzelt Tanítanék Mozgalom és Noár közös jelképét, illetve egy tanártüntetés pillanatfelvételét láthatjuk. Emlékezetes, hogy a Tanítanék mögött álló Humán Platform Egyesületet csak 2022-ben 54,5 millió forintnyi külföldi pénzből támogatták.

A teljes cikk a Magyar Nemzet oldalán olvasható.

Kiemelt képen: Magyar Péter hívei körében sörét issza

Ez is érdekelheti:  Magyar Péter rajongója pezsgőt bontana, ha Orbán Viktort lelőnék

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük