VEGYI FEGYVERT VETETTEK BE AZ UKRÁNOK

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Azonnali gázárcsökkentést követel a DK (NIF kommentárral)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Demokratikus Koalíció azonnali gázárcsökkentésre szólította fel a kormányt kedden.

A DK alelnöke online sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy a holland tőzsdén több mint egyéves mélypontra süllyedt a gáz ára. Ez azt jelenti, hogy az energiahordozó ötödannyiba kerül, mint akkor, amikor a legdrágább volt – hangsúlyozta Varju László.

A DK energia- és rezsiügyi árnyékminisztere mindezt azzal magyarázta, hogy a kifejezetten enyhe ősz és az európai tározók telítettsége leszorította az “Oroszország által felvert” gázárakat.

Az ellenzéki politikus úgy fogalmazott: mostantól nem az árakon, hanem csak kizárólag Orbán Viktor miniszterelnökön áll, hogy mennyire fogja az ország megszenvedni a telet.

 

Kiemelt képen Varjú László dk-s képviselő, amint az MTVA épületébe történt behatolás után a földön fetreng, mintha bárki is bántotta volna / képernyőkép

NIF kommentár:

Fene nagy pofája van a DK-nak és a földön fetrengeni szerető Varjú László DK-s alelnöknek. Csak szeretnénk emlékeztetni arra: “nem lesz gázár emelés, mondom hangosabban is, hogy Orbán Viktor is hallja” – harsogta a 2002-es választások után hatalomra került MSZP mindenhez is értő egykori MSZMP-s “kultúrattasé” Lendvai Ildikó. Majd olyan irtózatos energiaáremelést zúdítottak a magyarság nyakába, hogy majdnem belerokkant, miközben a stratégiai közműhálózatokat külföldi tulajdonba adták, aminek az ellenértékét pedig lényegében eltapsoltak, vagy ha így jobban tetszik, kiprivatizálták önmaguknak. Úgyhogy Varjú repdessen csak el az Apró pereputtyal együtt oda, ahova valójában ezek a nemzetnyomorítók és hazaárulók tartoznak.

Budaházyval ki a börtönből, Gyurcsányékkal pedig be a börtönbe, de kollektíve ám!

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: