KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Joe Biden up to the Airforce One

Az világos ugye, hogy Bidennel valami nem stimmel?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Március 19-én, pénteken reggel, miközben az elnöki különgépre próbált fellépcsőzni, többször is elesett. 

Joe Biden az Egyesült Államok legidősebb elnöke, 78 éves. Az amerikai médiában több helyen is szóba került mentális és úgy általában az egészségi állapota, hiszen már a tavaly őszi elnökválasztási futam alatt többször is „érdekesen” viselkedett.

A legutóbbi „szerencsétlen” pillanatait ország-világ láthatta, hiszen több televíziós csatorna is élőben közvetítette azt, amikor az elnök az Air Force One lépcsőjén igyekezett fel a gépre, hogy Atlantába utazzon, hogy az ottani vezetőkkel tárgyaljon a legutóbbi nyolc halálos áldozatot követelő zavargásokról. Azonban a lépcsőn fölfele menet kétszer is megcsúszott, majd bizonytalan léptekkel felérve a lépcsősor tetejére tisztelgett a kameráknak.

Nos, nem csupán ez az, ami elgondolkodtató, hanem az a kirohanása is, melyet Putyin ellen intézett a múlt héten, az orosz elnököt gyilkosnak nevezve. Nagyon érdekes, bár, tulajdonképpen akár természetesnek is mondható, hogy az amerikai demokratákhoz köthető média, mint a CNN a New York Times, a Vanity Fair, vagy a Bloomberg, a 2020-as választások idején többször is támadta Donald Trumpot egészségi állapotát illetően, miközben most megkérdőjelezik, hogy hírértékű lenne Biden „botlása”.

Mindenesetre elgondolkodtató, hogy az Egyesült Államoknak jelenleg olyan elnöke van, aki többek véleménye, de a józan ész szerint is – megnyilvánulásai alapján – , nem biztos, hogy mentálisan teljesen egészséges lenne. Ilyen körülmények között, joggal vetődik fel a kérdés, biztonságban van-e az USA atomarzenálja.

Ez is érdekelheti:  Stoffán György: Mi lesz, ha nem?

Egy biztos, Joe Biden adminisztrációja az elnök beiktatását követően rendeletek tömegét írattatta alá az elnökkel, mely rendeletek negatív hatásai máris megmutatkoznak az USA gazdaságában, de a külpolitikájának alakulásában is.

Talán érdemes ezeken elgondolkodni egy kicsit.

Szépe Áron

„Hoppá! Vigyázz! Légy óvatos! Még van négy éved.”
Szilágyi Ákos grafikája

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük