KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Az USA törvényesítheti a lopást – javaslatot fogadtak el az orosz tulajdonú eszközök lefoglalásáról

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az amerikai kongresszusi képviselők elfogadtak egy, az orosz tulajdonú eszközök lefoglalásáról szóló törvényjavaslatot, ezzel támogatva Ukrajnát.

A kezdeményezést 417 képviselő támogatta, nyolcan ellenezték. A dokumentum szerint az amerikai hatóságok várhatóan elkoboznak bizonyos orosz érdekeltségbe tartozó eszközöket, hogy eladják azokat és a befolyt összegből Ukrajnát támogassák.

A kezdeményezés arra is utasítja az amerikai hatóságokat, hogy fontolják meg további szankciók bevezetésének lehetőségét Oroszország ellen.

Emellett az Egyesült Államoknak létre kell hoznia egy tárcaközi bizottságot a külügyminiszter vezetésével, amely „meghatározná azokat az alkotmányos mechanizmusokat”, amelyek lehetővé tennék ezeknek a műveleteknek a végrehajtását.

Korábban az Egyesült Államok ismételten életbe léptetett egy újabb szankciócsomagot Oroszország ellen. Ezúttal a Transcapitalbank, Konstantin Malofeev, mintegy 30, az Otkritie Bankhoz köthető magánszeméllyel szemben és további 40 vállalat került a korlátozások hatálya alá.

Az új szankciók különösen az oroszországi központi bank első elnökhelyettesét, Kszenja Judajevát, valamint az Otkritie Bank igazgatótanácsának elnökét érintik .

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  A román rendőrök elkobozták a csíkszeredai szurkolók székely zászlóját a sorsdöntő meccs előtt

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük