KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az ukrán parlamentben óriási verekedés tört ki

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Míg az USA-ban a nép Trumpot élteti és szeretettel fogadja, Bident pedig a pokolba kívánja, az éppen aktuális amerikai elnök kitartottjai bemutatót tartottak az ukrán parlamentben a demokratikus eljárások rendjéről. Mint kiderült, ugyan nem napjainkban, hiszen az ukrán Radában ellenzék nélkül ugyan ki és kivel verekedne?

Ennyit az USA által fenntartott országban zajló „minden nagyon szép és minden nagyon jó” című demokráciáról. Bár arról nincs információnk, hogy a felvétel mikor készült, hiszen az ukránok igyekeznek minden kommunikációs kaput lezárni, az azonban biztos, hogy ilyen és ehhez hasonló események korábban többször is előfordultak a kijevi törvényhozás épületében.

Természetesen kiderült – köszönhetően az X olvasóinak -, hogy a felvételek még 2010-ben készültek, amikor volt még ellenzék is az Ukrán Rada épületében. Ma már persze ebből sem lehet gond, hiszen az ellenzéket betiltották az ellenzéki médiát betiltották, a történelmi ortodox keresztény ukrán egyházat üldözik, papjaikat meghurcolják, kivégző kommandók járják Ukrajna azon részeit, ahol kollaboránsokat feltételeznek. Olyanok ezek, mint 1919-ben a Szamuelly-legények, vagy másként a Lenin-fiúk voltak. Égetik az orosz könyveket, üldözik Csehovot, Tolsztojt, Dosztojevszkijt, az orosz belettet, és általában az orosz nyelvet, zenét és kultúrát. Nem lesznek választások, hiszen háború dúl az országban – mondják, ezért -, de néhány száz millió euróért cserébe talán mégis elképzelhető. Elképzelhető, de úgy sem lesz, hiszen abban a fenenagy ukrajnai demokráciában ez nem érdeke sem az EU-nak, sem az USA-nak. Csak az ukrán nép szenved, minden család siratja halottját vagy halottait, de az ő hangjukat nem hallani, csupán a toborzónak mondott emberrablók üvöltését, akik betörnek a békés otthonokba, hogy a családot esetleg még eltartani képes férfiakat elhurcolva agyonlövessék azokat a fronton. És mindezt egy olyan Ukrajnáért, amely már nem is létezik.

Sz. Á.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: