KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A szervilis lengyel külügyminiszter így riogat

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Radosław Sikorski lengyel külügyminiszter hozza formáját és felmondja a leckét, amit Biden a szájába adott.

Emlékezzünk rá, ő volt az a lengyel mélységesen elkötelezett liberális politikus, aki az Északi Áramlat gázvezeték felrobbantása után hihetetlen elánnak igyekezett megköszönni az Egyesült Államok tettét a közösségi oldalán, ami aztán nagy port kavart világszerte. Annyira, hogy rá is szóltak, azonnal vegye le a bejegyzését. Sikorski rájött, hogy elszámította magát és szót fogadott a felsőbb hatalom kérésére.

Most azt a mantrát igyekszik hangsúlyozni a globalisták által hatalomba segített lengyel kormány külügyére, amit Joe Biden és körei igyekeznek az egyszerű, hétköznapi amerikai és európai emberek agyába beletolni, vagyis, amennyiben Ukrajnát legyőzi Oroszország, akkor vége mindennek, mert Európa következik.

Sikorski bizonyára ezek után haptákba vágva magát jelentette, hogy teljesítette a feladatot. A riogatás és a nyugati társadalom orosz fenyegetettségének sulykolása megteremti a nyugat tervei szerint az Oroszországtól való félelmet, ami megkönnyíti és igazolja a további fegyverszállítások és anyagi támogatás megszavazását az amerikai törvényhozói körökben, valamint az Európai Unió és a háborúpárti tagállamok lefizetett vezetői részére.

Azonban azzal mindenképpen tisztában kell lenni, hogy ez a vád semmilyen logika mentén nem áll meg. Persze, mi itt Magyarországon sokkal jobb lehetőségekkel bírunk az információáramlás terén, mint tőlünk nyugatra, és még a társadalom jelentős részének is megvan a magához való józan esze, hogy Sikorski és a kollektív nyugat ostoba hazugságaival szemben feltegye a logikus kérdéseket.

A nyugatot, és ezen belül is az EU nyugati tagországait nem Oroszország fogja szétbombázni, hanem saját vezetőik, méghozzá az illegális migrációnak nevezett atomfegyverrel. És ez már nem a jövő kérdése, hanem a jelen valósága.

Ez is érdekelheti:  Súlyosan bántalmaztak egy néhány hetes csecsemőt Szombathelyen

Szépe Áron

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

 

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “A szervilis lengyel külügyminiszter így riogat

  1. Én hatalmasat csalódtam a Lengyelekben amióta a új vezetőjük van ! Sokan mellé álltak pedig tudják, hogy csak idomitani akarja az embereket a maga szája izére !!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük