Az ős-ránkvándorlók és a jelenlegi ránkvándorlók tudomására: A magyarság házszabálya

A magyarság 28 cikkelyből álló házszabályát köteles minden befogadottnak betartani!!!

Hirdetés

1. A befogadott népség elfogadja, és tiszteletben tartja a befogadó ország törvényeit, szokásait, kultúráját, és a házszabályát.

2. Nem tesz a magyarokra ledegradáló megjegyzéseket, nem szidja, nem ócsárolja a magyarokat, nem kelt gyűlöletet irányunkba, tiszteli a jelképeinket, szimbólumainkat, hőseinket, stb.

3. Tilos a magyarellenesség, és sovinizmus!

4. Nem cselekszik a befogadó nép, vagyis a magyarság ellen.

5. Nem adja ki magát magyarnak, miközben más népségi identitásából fakadóan szidja, kritizálja, vagy irányítani próbálja a magyart!

6. Nem titkolja a valódi nemzeti, vallási identitását!

7. Nem relativizálja a magyarságot, elismeri a magyart, mint egyedi nemzeti identitást, amit nem kever össze az állampolgársággal!

8. Nem rombolja a magyarok identitását!

9. Nem használja a kollektív bűnösség bélyegét, nem élősködik, és nem követel, nem kér, nem fogad el a magyaroktól kárpótlásokat!

10. Nem él vissza a segítséggel, nem törekszik kiszaporodni az őslakosokat, és nem szaporodik az őslakosok javain.

11. Nem törekszik erőfölényre, nem akar többségbe kerülni, nem szaporít el, és nem telepít be a házba (hazába) más népségeket!

12. Nem törekszik a magyarság kiirtására sem közvetett, sem közvetlen módon!

13. Nem háborúzik a magyarsággal semmilyen közvetett, vagy közvetlen, rejtett, vagy nyílt módon!

14. Nem hoz párhuzamos törvényeket és nem próbál meg azok szerint élni! Vagyis nem hoz létre Párhuzamos Társadalmat!!!

15. Nem korlátozza a magyarokat semmilyen területen, különösen nem a szólásszabadságban!

16. Etnikai alapú, gazdasági, vagy egyéb hátrányt nem akar okozni és nem okoz a magyarságnak!

17. A magyarság egészségét, testi épségét nem károsítja, nem kockáztatja!

18. Nem cselekszik a magyar nemzet ellen sem közvetett, sem közvetlen módon!

19. A magyar nemzeti érzést, a magyar nemzetcsaládhoz való tartozást nem támadja, nem használja szitokszóként, nem tekinti és nem hirdeti károsnak, hanem elfogadja azt.

20. Elismeri, hogy Magyarország a magyaroké, hogy itt a magyar nemzetiség, és a magyar érdek a prioritás. Ezen helyzet megváltoztatására való bármilyen törekvés szigorúan tilos, és büntetendő!!!

21. Magyarország függetlenségét, területi épségét, vagy alkotmányos rendjét nem sérti, és külföldi kormánnyal, vagy külföldi szervezettel ezen szándékból kapcsolatot nem vesz fel, vagy tart fenn!

22. Nem törekszik a hatalmat megszerezni, és a stratégiai pozíciókat betölteni.

23. Nem használja a magyar állami pozíciókat, szolgálatot, megbízást a saját nemzetének hasznára, különösen nem a magyarsággal szemben!

24. Nem akarja a vallását, a kultúráját az őslakosokra kényszeríteni!

25. Gyűlölködő, soviniszta, rasszista vallással itt tartózkodni tilos!

26. Tilos a befogadottaknak, hogy a megnevezésükben, a népségüket feltüntető szervezeteiken kívül máshol pozitívan diszkriminálják társaikat!

27. Nem hoz létre olyan médiumokat, kulturális, vallási, segítő, segély, politikai, oktatási, vagy egyéb szervezeteket, amely megnevezésében nem tünteti fel, hogy mely népséghez tartozik, vagy mely népség érdekében tevékenykednek kulcsszereplői!

28. A házszabály szükség szerint bővíthető!

Ez a házszabály! 
Ha megtartjátok, akkor lakhattok a mi házunkban velünk együtt, ha nem, akkor nem lakhattok ebben a házban! A házszabály ellen cselekvőket szankciókkal sújtjuk!!! 
Az eddigi mulasztásainkat, ha utólag is , de ki fogjuk javítani !!!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Facebook hozzászólások


23 thoughts on “Az ős-ránkvándorlók és a jelenlegi ránkvándorlók tudomására: A magyarság házszabálya

 1. hát ez gyönyörűen hangzik. Észszerűen, érthetően logikus következetességel van megfogalmazva. Már régóta várunk erre. Időszerű.
  De vajon hol szerzünk kellő mennyiségű, kemény okos határozott derék önzetlen, áldozatkész igaz magyart, akik betartatják e szabályt?!
  főleg a legfelső szinten, ill. hogy jutattunk oda megfelelő személyeket?

 2. Már bocsánat, de ez így egy eklektikus zagyvaság! Nekünk magunkat magunknak kell megvédeni, és nem elvárni, hogy egy írástudatlan, barbár horda majd önkét betartja ezeket a pontokat. Az “írástudó” nem barbárok pedig eddig sem tartották be, mert a céljuk éppen mindezek ellenkezője. Ha nem vagyunk elég erősek, egységesek és bátrak, akkor megérdemeljük a sorsunkat!

  “SZÍV, LÉLEK EL VAN VESZTEGETVE RÁTOK;
  SZENT HARCRA NYITVA VÁRT AZ ÚT,
  S TI VÉDFALAT KÖRŰLE NEM VONÁTOK;
  Ő GYÁVA FAJT SZÜLT, S ÉRTE SÍRBA JUT.”
  ………………………………………………
  ………………………………………………
  “……………………. HAZÁD ŐRCSILLAGZATJA
  SZÜLÖTTI BŰNEIN LESZÁLL;
  SZELÍD SUGÁRIT TÖBBÉ NEM NYUGTATJA
  AZ ŐSZ APÁK SÍRHALMINÁL.
  ÉS MÁS HON ÁLL A NÉGY FOLYAM PARTJÁRA,
  MÁS SZÓZAT ÉS MÁS KEBLÜ NÉP;
  S SZEBB ARCOT ÖLT E FÖLD KIES HATÁRA,
  HOGY KEDVRE GYÚL, KI BÁJKÖRÉBE LÉP.”

  KÖLCSEY F.: ZRÍNYI MÁSODIK ÉNEKE /RÉSZLET/

  1. Hol olvasott itt elvárásról? Tudomásukra van hozva. A betartatásról egy házszabálynál nincs szó, mert nem az a téma!
   Egyszer kell legyen házszabály, s aztán lehet majd tűnődni, miként tartatod azt be! Miként bünteted a házszabályt be nem tartókat, legyenek azok friss-, vagy ős-ránkvándorlók.Ugyanakkor az egész írást lehet erős kormányellenes kritikának is venni: a házszabály törvényekben és azok szigorú betartatásában, és benemtartás esetén büntetésben kellene megnyilvánuljon!

 3. Törvényekkel még egyetlen társadalmat sem tudtak megvédeni a pusztulástól, hiszen törvények mindig voltak. Csak a betartatásukkal. Az idő múlásával megjelentek a kiskapuk, megbonyolították (többértelművé tették) a törvényeket. Egy normálisan működő társadalomban(talán valamikor volt) nincs cigány bűnözés, sem zsidó bűnözés, sem magyar, csak bűnözés. De a tisztesség ott kezdődik, hogy a cigányból erőszakkal nem akarok magyart faragni, miközben tiltakozok az ellen, hogy a multik rám kényszerítsék a Japán vállalati morált. Belekényszerítjük a cigányokat( kivétel az asszimilálódásra képesek) egy számukra idegen világba, és csodálkozunk az agresszivitásukon. Ilyen az iskola. Tudni kell, hogy a tanár semmit nem tud megtanítani (legfeljebb beidomítani) a diákkal. Ha tudna, nem lenne bukott, meg többszörösen bukott diák. Arra van csak módja(az idomításon kívül) hogy megpróbálja felébreszteni a diákban levő lehetőséget. Bizonyos tantervek bizonyos lehetőségek felébresztésére alkalmasak. Nem nehéz kitalálni, milyen eredményt hoz egy multi kulti osztálynak összeállított tanterv. Dicséretet érdemel ez a honlap a gazdájával együtt, de tudni kell hogy olyan mélyre ásó vélemény cserére nem igazán alkalmas. El gereblyézgetünk itt a felszínen, miközben tudjuk hogy az őszi mélyszántás az alapja ennek

  1. Tegyen konkrét, kézzel fogható javaslatot erre a mélyszántásra. Küldjön megjelentethető cikkeket, sajátokat, vagy másokét!
   Köszönettel
   Transyadmin

   1. Már fent van egy négy részes, ami annak ellenére hogy közérthető formában fogalmaz, mégsem váltott ki ingert. Nem gond. Amihez nincs gusztusa a gyomornak azt nem veszi be. Ne erőltessük mert taccs lesz. Így van jól.

  2. Tisztelt Vincze Uram!
   Eddigi összes hozzászólását elolvasva, kíváncsi lettem az említett “négyrészes” írására. Kérem tegye közzé az elérhetőségét!
   Köszönettel Cs. J.

   1. En úgy értettem, hogy nem a saját írására gondolt, hanem a NIF-en, kiemelt írások egyikére, amit 4 részben közöltünk: AZ ISZLÁM, A HAGYOMÁNY ÉS A NYUGAT, IV. UTOLSÓ RÉSZ.

 4. De a tíz közül a legfontosabb ,,Tiszteld atyádat és anyádat , hogy hosszú életet élhess a földön békében , kegyelemben “–

 5. “de tudni kell,hogy olyan mélyre ásó vélemény cserére,nem igazán alkalmas.
  És tudja miért, mert tisztelet a kivételnek,de itt is felfedezhető a hozzászólásokban a “műveltséggel való dicsekvés, még ha burkoltan is. Általában erre a legbüszkébbek az emberek,majd a beosztásukra,kapcsolataikra,a társadalomban betöltött,vagy képzelt helyzetükre.Elmondaná a többség az őszinte véleményét,de az esetleg kedvezőtlen színben tüntetné fel . Inkább képmutatóan a végzettségének,beosztásának megfelelően véleményez,mint ahogy a politikában is szokás. “Nálunk semmi sem az aminek látszik! Mást mondunk,mást cselekszünk és mást várunk el másoktól, mint amire saját magunk képesek vagyunk.
  Én nem vagyok büszke a nyolc általánosomra,de ez alapján és Tóth
  Feriként véleményezek,amit esetleg megmosolyognak,de ezt úgy is gondolom,hiszem. Tisztelettel,TF

 6. “az olyan vendég akinek elvárásai,feltételei vannak,azt nem lehet és kell vendégként kezelni. Egy “idegen országban,egy idegen embernek úgy kellene viselkedni,élni,hogy az, az ott élőket, az életvitelével, ne irritálja. A törvények,szabályok szándékos sértése,szigorúbb szankciókat kellene maga után vonnia,hogy ennek tényleges elrettentés legyen a célja.

 7. Ezt így kellene, mert ez lenne a természetes! Hogy az legyen, a magyaroknak kell érte tenni, úgy viselkedni, megfelelő retorziót alkalmazni az idegenekkel, nem meghátrálni, elnézni! Ha az “átlagemberek” elkezdik, előbb-utóbb a legfelsőbb politikai körök is átveszik, s nemcsak a szavazatokért.

  1. A szabály úgy szól: az alacsonyabb a magasabbnak bázisa, a magasabb az alacsonyabbnak törvénye. A tömeg mindig ez elitet próbálja követni, utánozni. Gondolkodásban, életvitelben, értékrendben. Fordítva még nem volt, és nem is lesz. Ez hiú ábránd.

   1. “A tömeg mindig ez elitet próbálja követni, utánozni.”
    Ezzel kapcsolatban az a bibi,hogy akik elitnek mondják magukat azok az erkölcsi aljanépség.
    Egyébként pedig a cikkben leírt elvárásokból a befogadott zsidók gyakorlatilag semmit nem tartanak be.
    H.B.
    „Korábban az volt az antiszemita, aki gyűlölte a zsidókat, most az az antiszemita, akit a zsidók gyűlölnek.”
    (David Irving)

 8. Már úgy van beprogramozva a sokszinü/nemzetiségü fajú emberiség, hogy nemzeti, vallási, alpon Nemzeti államokba tömörülnek. A legyözhetetlen fajfenntartási ösztön késztet erre. Ez az ösztön a patriotizmus, a Hazaszeretett, a saját nemzetért vállalt áldozatkészség alapja.
  Ami minket illet. Természetes, hogy nemvárhatjuk el a nem magyaroktol, hogy magyarul dobogjon a szive, a nem kereszténytöl, a kereszténység értékeit magáévá tegye,hogy hogy bármi áldozatott hozzon a magyar nemzetért. Addig amig országunkat minden szinten túlnyomó többségében nem magyar nemzetiségű, nem keresztény vallású személyek irányitják nem számithatunk gyökeres válltozásokra , reformokra. A kissebségbenlevö magyar politikusaink nagyobb része alul művelt, haszonleső, akiktöl messze áll a nemzetünk érdeke… Hát erröl szol, erre céloz erre hivja fel figyelmünket a Magyarság házszabálya

 9. Tisztelt Ferenc. Nem igazán értette a hasonlatomat. Meg talán a többit sem. Ezek a problémák túl mélyen gyökereznek ahhoz, hogy pár mondatban az okoknak csak a közelét is érintsük. Pl én úgy látom, hogy a cigányok ezen hozzáállásának oka, hogy belekényszerítették egy olyan szerepbe őket, amiben nem érzik jól magukat, abban butának, kiszolgáltatottnak (kisebbségi érzés), ezért bizonyítani akarnak a külső és belső lehetőségeik szerint. Élnek a lehetőségeikkel. De ugyan ezt tette az a pár százezer magyar is aki pénzért vette a leszázalékolását. Csak hát az a mi kutyánk kölyke. Mindenki él a lehetőségeivel. A belső használja a külsőt. A Korán szerint két szent háború van. A kis, és a nagy szent háború. Tudjuk hogy a nagy a nehezebb, a nagyobb kihívás, ezért az ember a fizika törvényei szint a kicsi felé orientálódik. A nagyot úgy hívják hogy belső, önmagával , tudatának felemelkedéséért vívott szent háború. Ez az egyén harca. A valódi tudást ez képes felébreszteni, amennyiben meg van a lehetősége benne. Ez itt a kis háborúnak a helye, amit az érzelmek irányítanak, ezért véleményemet próbáltam úgy kifejezni, hogy az inkább kérdéseket váltson ki az olvasóban, mint érzelmi elmerülést az ismételtbe. Mind ezek után hozzá tettem hogy dicséret jár a honlapnak, elismerésem előtte, bizonyára nem kis munkájába kerül aminek meg is van az eredménye. Végezetül még egyszer, a hozzászólásaimnak nem az egyén kritizálása volt a cél, hanem a súlypontból való kibillentése, ami nem más, mint a dolgok más szemszögből való megvizsgálása.

 10. ” cigányságról.
  A cigányokat Mária Terézia minden joguktól megfosztotta. A szaporodástól,a kétkezi iparos tevékenységtől, a zenélésig. Az Ő idejében a kétkezi iparosok 80%-át Ők adták. Magyarországon mindig is előítélettel viseltettek irántuk. Hogy miért,azt már többen elmondták. Az átkosnak nevezett időkben még elvégezték azokat a munkákat,amiket más nem szívesen.Akkor még dübörgött a “fekete vonat,hozta és vitte őket Budapest-Mátészalka irányába. Az állami építkezések bőven ellátták őket munkával,aki akart és tudott,dolgozhatott. Ebben nagy szerepe volt KMK-nak is. A rendszerváltás segített nekik,hogy bekapcsolódjanak a politikába és a könnyebben lehet pénzt keresni, okossággal,mint munkával. A mindenkori hatalom elhitette velük,hogy milyen fontos szerepet töltenek be az állam életébe,ha szavazataikkal a “kellő táborra szavaznak. Ezt mindegyik fél kellően ki is használta,de a cigányság sorsa azóta sem változott semmit. Vezetőik,annak rendje,módja szerint vastagodtak,de ez nem igaz a többségre. Az életvitelükre jellemző a nomád életmód,amit anno Indiában is éltek.Ezt átneveléssel,ráhatással megváltoztatni nem egyszerű,de lehetséges,hiszen van közöttük nagyon sok, magas szinten kiművelt. A gondolkodásuk,az élethez való viszonyuk,hozzáállásuk,szokásaik,kultúrájuk,alapvetően különbözik a Magyarok többségétől és ez mindig is konfliktusok előidézője lesz. Mert hasonló,a hasonlóhoz vonzódik.
  Persze van amikor,van akinek, az iskola inkább hátrány,mert nem látja a fától az erdőt.

  1. Végeztek genetikai vizsgálatot a kérdésben – nem találtak genetikai egyezést az indiaiak és a cigányok között.
   Az vizsgálat a zsidók és a cigányok viszonylatában lenne érdekes.
   Szerintem a cigányok a zsidókhoz tartozó – nagyrészt – primitív törzsek.
   Egyébként pedig a cigány nem faj,hanem életmód.

 11. Igen, úgy látom a film ezt az írást dolgozta fel. Engem meggyőzött.

 12. ” a dzsipszi megnevezést akkor honnan kapták? És most ne a “kereső programot nyomják. Önök ezt anélkül is tudják!?

Várjuk véleményét itt! (a hozzászólások moderáció után jelennek meg)

%d bloggers like this:

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Ezeket olvasta már?
A teljes zsidó és román befolyás alatt álló RMDSZ hitványságáról
“Izraelnek meg kell szűnnie létezni” – interjú két anticionista rabbival

Az Iszlám, a Hagyomány és a Nyugat, IV. utolsó rész

Close