TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az orosz légierő amerikai zsoldosokat és a szélsőséges Kraken egység fegyvereseit semmisítette meg

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az orosz légierő csapást mért a nacionalista Kraken egység állásaira Harkov közelében, több mint 100 fegyverest megölve – közölte a védelmi minisztérium augusztus 20-i hadjelentésében.

“A Harkovi területen lévő Andriivka település közelében az orosz légierő precíziós fegyverekkel csapást mért a Kraken nacionalista csoport és egy külföldi zsoldosokból álló egység állásaira, több mint 100 fegyverest, köztük akár 20 amerikai zsoldost is megölve” – közölte a minisztérium.

Ezenkívül a taktikai légierő az ukrajnai Dnyipropetrovszki területen lévő Velyka Mykhailivka (VelikaMihajlovka) falu közelében találta el az Ukrán Fegyveres Erők 110. dandárjának állomáshelyét. Az egységben legalább 200-an meghaltak és több mint 150-en megsebesültek.

Továbbá legalább 200 ember halt meg a nagy pontosságú rakétacsapásokban, amelyek azokat a területeket érték, ahol az ukrán hadsereg légideszant dandárja 3. és 12. zászlóaljának személyzete a DNR Zvanivka (Zvanovka) és Paraskoviivka települések közelében összpontosult.

Oroszország február 24. óta folytat katonai műveletet Ukrajnában. Vlagyimir Putyin feladatának nevezte, hogy “megvédje azokat az embereket, akiket a kijevi rezsim nyolc éven át bántalmazott, népirtásnak vetett alá”.

Szerinte a művelet végső célja a Donbassz felszabadítása és olyan feltételek megteremtése, amelyek garantálják Oroszország saját biztonságát.

Orosz Hírek

Ez is érdekelheti:  Nézőpont: Orbán Viktor óriási felhatalmazással vehet részt az EU-csúcson

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük