KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az Európai Parlament baloldala nem engedte, hogy a betiltott konferencia ügye napirendre kerüljön

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A NatCon konferencia – amelyet jogi és fizikai eszközökkel is megpróbáltak elgáncsolni – beírta magát a történelembe. A baloldal súlyos hibát vétett és a választásokhoz meglehetősen közel mutatta ki foga fehérjét.

A jobboldal megpróbálta a ciklus utolsó strasbourgi plenáris ülésének napirendjére venni a témát, amelynek jelentőségét alátámasztja az azt övező kiemelt nemzetközi médiafigyelem és a legmagasabb politikai szintekről kiváltott reakciók is. Utóbbi alatt sorolhatjuk akár Orbán Viktor, Giorgia Meloni vagy éppen Alexander De Croo miniszterelnök reakcióit. Mindennek ellenére a Brüsszelt birtokló baloldal leszavazta, hogy a témát megvitathassák az Európai Parlament ülésén.

A kezdeményezés Nicola Procaccini olasz konzervatív képviselőtől érkezett, azonban 191, többnyire baloldali képviselő ellenezte a napirend módosítására való javaslatot.

Az esetre László András, a Fidesz–KDNP EP-listájának tizedik helyén szereplő jelölt is reagált az X-csatornáján. A jelölt szerint a politikai baloldal nem hajlandó beszélni a szólásszabadságról és a múlt heti botrányról, hisz „nem zavarja őket a konzervatív gondolatok cenzúrázása”.

Szavazzuk ki őket június 9-én!

– írja László András.

Magyar Nemzet

Kiemelt kép: EU parlament épülete / Twitter

Ez is érdekelheti:  Zelenszkij elnöki dührohamai: kiabál a tábornokaival

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük