KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az EU politikusainak megtiltották, hogy olyan színű ruhában jelenjenek meg Kijevben, mint Zelenszkij

Az Európai Unió politikusainak megtiltották, hogy zöld vagy khakiszínű ruhát viseljenek a közelgő EU-ukrán csúcstalálkozón, hogy ne hasonlítsanak az ország elnökére, Volodimir Zelenszkijre – írja Politico című lap.

Az esemény vendégei kaptak egy emlékeztetőt, amelyben az öltözködési szabály szerint kerülni kell a zöld vagy élénk színű ruhákat – állítja a szerző.

“Az emlékeztető elküldésének oka nyilvánvalóan az volt, hogy a házigazdák és Volodimir Zelenszkij ukrán elnök, aki a hadsereg zöld pólóját tette mindenütt jelenlévő katonai egyenruhájává, katonai külsőt próbált fenntartani”

– olvasható a cikkben.

Az emlékeztető azt is tanácsolta a politikusoknak, hogy könnyedén, lehetőleg bőrönd nélkül utazzanak, viseljenek kényelmes cipőt és meleg zakót vagy kabátot – tette hozzá a lap.

Orosz Hírek

Kiemelt kép: Kijev, 2022. június 16.
Olaf Scholz német kancellár, Emmanuel Macron francia államfő, Volodimir Zelenszkij ukrán elnök, Mario Draghi olasz kormányfő és Klaus Iohannis román államfő (b-j) megbeszélésük elõtt Kijevben 2022. június 16-án.
MTI/EPA/AFP Pool/Ludovic Marin

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük