KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az „elszigetelt” Orbán Viktor az EU csúcson

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A „függetlenobjektív” sajtó által mindig elszigetelt, kivetett és egyéb jelzőkkel illetett miniszterelnökünk egy fotó összeállítást osztott meg közösségi oldalán.

Természetesen nem ő az, aki ezzel bizonyítani akarja, hogy igenis nagyon komolyan veszik Európában, de szerte a világon is mind a személyét, mind pedig azt, hogy mit mond és kivel folytat tárgyalásokat. Vagyis a magyar miniszterelnök – bár ez az ellenségi sajtónak és a Deep State magyarországi kitartottjainak nagyon nem tetszik – rendkívül fontos szereplője lett a világpolitikának.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt kép: Brüsszel, 2023. március 24. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő érkezik az Európai Unió kétnapos brüsszeli csúcstalálkozójának második napi ülésére 2023. március 24-én. Mellette Ódor Bálint, Magyarország Európai Unió melletti Állandó Képviseletének vezetője (b), Orbán Balázs, a kormányfő politikai igazgatója (b2) és Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője (j). MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: