KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Aresztovics: Milyen győzelem? A Nyugat letolt gatyával érkezett a háborúba

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Nyugat letolt gatyával érkezett a háborúba, nem is képes ezt a háborút megvívni és megnyerni – mondta Olekszij Aresztovics, Ukrajna elnöki hivatalának volt tanácsadója jelentette egy interjúban – számol be az eadaily.com híre alapján a Magyar Hírlap.

„Az amerikaiak nem tudnak évente egymillió lövedéket gyártani. Észak-Korea képes termelni. Milyen háborúról és győzelemről beszélünk, milyen 1991-es határokról? A Nyugat tönkretette a hadiipart, és nem tudja gyorsan újjáépíteni, mert több százmilliárd dolláros beruházásra van ahhoz szükség. De még ha menne is, az sem egy-két év alatt fog sikerülni”

– mondta Aresztovics.

Az egész Európai Unió nem tudott egymillió lövedéket kiadni, Ukrajnának 300 ezret adott, és az ex-tanácsadó szerint 17 millióra lenne még szükség, melyet követelt is az ukrán hadsereg az államoktól.

„Milyen háborúról beszélünk? A Nyugat letolt gatyáva lérkezett a háborúba, meztelen királyként mutatkozott be, nem képes ezt a háborút megvívni és megnyerni”

– mondta Aresztovics.

A Nyugat szerinte öngyilkosságra készül ebben az összecsapásban.

 

Ez is érdekelheti:  „A kígyók nem csak kígyózni, vedleni is tudnak”

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük