KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Amikor a hóhért akasztják…, vagyis agyonlövik…

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Tegyék a szívükre a kezüket! De tényleg, őszintén! A mostanit leszámítva, HÁNYSZOR LÁTTÁK, HOGY OROSZOK UKRÁN HADIFOGLYOKAT VÉGEZTEK KI? Főleg azokon a módokon, amelyekről az alábbiakban írok.

Kilenc éve figyelem Ukrajna, illetve levált részeinek történéseit. Többek között azokat a rémtetteket, amiket Ursulánk mintaszerű demokráciájának hadserege, 2014 tavasza, az oroszság elleni háború elindítása óta a Donbasszban művel.

Mondjon nekem valaki egyetlen esetet is, amikor az orosz hadsereg szándékosan agyonvert volna, keresztre feszítve égetett volna meg elevenen ukrán hadifoglyokat, vagy rugdosta volna szét a fejüket, vallatás közben. Amikor elfogásukkor lábon lőtték őket vagy elvágták az inaikat a lábukon, hogy ne tudjanak elmenekülni. Volt, akit arra kényszerítettek, hogy elvágott inakkal a folyóba ugorjon, ússza azt át – miközben a partról folyamatosan lőtték.

„Az amerikai, aki átállt az oroszok oldalára azt állítja, hogy tud olyan esetekről, amikor orosz hadifoglyokat bántalmaztak, akiknek levágták a nemi szervét, felvágták a gyomrát vagy levágták a fejét.

Az ilyen atrocitásokat általában az Oroszországban szélsőségesség miatt betiltott Azov-ezred tagjai követtek el, mondta Mcintyre.”

Ukrán katonák mesélik, hogy az orosz foglyok bántalmazásért pénz üti a markukat. Ha arcon ütöd – 444 hrivnya. Ha gyomorszájon vágod – 999 hrivnya. Rúgásért 1199 hrivnya jár.

Hősünkről is elmondták az orosz harcosok: RENDSZERESEN KEGYETLENKEDETT AZ ELFOGOTT OROSZ KATONÁKKAL. Európa – benne a mi hősünk is – decemberben esett orosz fogságba. Azóta bőven volt idő őt kikérdezni viselt dolgairól. ÉS MIVEL HÁBORÚS BŰNÖSRŐL VOLT SZÓ, AZ ÍTÉLET CSAK HALÁL LEHETETT.

A kivégzendők gyakori szokása, hogy, utolsó kiáltásként, hazájukat éltetik. Hogy mi, mi előtt, illetve mi után következik, az szándék és tálalás kérdése. Szubjektív megítélés kérdése, hogy a sortűz a búcsúkiáltás UTÁN hangzott-e el, vagy a sortűz ELŐTT kiáltott búcsút az elítélt.

 

Írta: Publius

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: