KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ami a médiából rendszeresen kimarad: ukrán katonák drámai körülmények között (videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Azt már megszokhattuk, hogy a mainstream média nem szívesen számol be arról a tragédiáról, amit a Nyugat művel Ukrajnában, Ukrajnával.

Rendszeresen megjelennek a hősi harci jelentések a nagyobb nyugati lapokban az ukrán katonaság eredményeiről, bár mostanában már egyre nehezebb a háttérhatalmat kiszolgáló médiának is eltitkolni a valóságot.

Amióta Elon Musk lényegében felszabadította a Twittert, egyre többen kapcsolódtak rá és mind több olyan videótartalom és hír lát napvilágot a mára X-re keresztelt közösségi oldalon, melyről természetesen a valóságot elhazudni akarók nem szívesen vesznek tudomást. Azokat a független, kisebb közösségeket, és független újságírókat, akik ezek alapján számolnak be az ukrajnai eseményekről, a háttérhatalom emberei, így a George Soros által fenntartott Lakmusz és társai azonnal valótlanság terjesztésével vádolják, majd bejelentik a Facebook-nak, mely a honlap értesítése nélkül annak Facebookon történő terjesztését súlyosan korlátozza. Ezek tények.

Nem lesz valószínűleg az alábbi rövid, de mindenképpen tragikus felvételsorozat sem azok között, amelyeket Zuckerberg médiaóriása támogatna.

A Twitteren megosztott videón ukrán katonák láthatók, akik egy fedett lövészárok-menedékben húzzák meg magukat, halott, felpuffadt testű bajtársaik mellett. Vajon mióta lehet oda beszorítva. Fáradtak, kialvatlanok, megviseltek. Egy olyan ukrán vezetést szolgálnak, amely fütyül az életükre, amelynek nem számít Ukrajna lakossága, miközben ők, a vezetők már dollár milliárdokat „mentettek ki” maguknak arra számítva, ha rosszul sül el ez a háború, nekik még legyen mit a tejbe aprítaniuk.

Ezek a katonák is áldozatok, ennek a mocskos háborúnak az áldozatai, amelyet az USA, a NATO és sajnos ki kell jelentenünk az Európai Unió folytat Oroszország ellen, már 2014-óta, mert ez a háború nem 2022-ben kezdődött.

Szépe Áron

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: