KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Amerikai befolyás: bizonyossá vált, amit korábban csak sejtettünk

Bő egy éve derült fény a nagy nyilvánosság előtt arra, hogy az Egyesült Államokból dollármilliókkal támogatták a 2022-es országgyűlési választásokra készülő hazai baloldalt. Miután Márki-Zay Péter, az ellenzék volt miniszterelnök-jelöltje elszólta magát a még tavaly nyáron is a mozgalmához guruló dollárokról, hatósági vizsgálatok indultak, a magyar titkosszolgálatok is akcióba léptek, hogy felderítsék, milyen úton-módon és kik finanszírozták mintegy négymilliárd forinttal a baloldalt.

Az eljárások ma is zajlanak, de közben számos fontos tény, adat került nyilvánosságra, a legrelevánsabbak a Nemzeti Információs Központ (NIK) jelentéseiben találhatók.

A következő napokban olyan információkat osztunk meg az olvasókkal, amelyeket eddig ebben a formában és összefüggésekbe ágyazva még nem publikáltak a sajtóban.

Elsősorban a már említett NIK összefoglaló jelentéséből ragadtunk ki rendkívül fontos részleteket, amelyekből döbbenetes kép rajzolódik ki a magyar belpolitikai életre gyakorolt amerikai befolyásról.

– Miért éppen a Korányi Dávid által alapított Action for Democracy nevű amerikai szervezet szervezte meg a baloldal kampányára szánt milliárdok becsatornázását?

– Kik állnak Korányi mellett és mögött, hogyan épült fel évek alatt a globális baloldali hálózat magyar ága?

– Milyen szerepe van ebben Bajnai Gordon, volt miniszterelnöknek és bizalmasának, Ficsor Ádám egykori titokminiszternek?

– Hogyan épült fel a DatAdat nevű cégcsoport, amely a baloldal választási kampányában kulcsszerepet vállalt?

– Kik azok az amerikai szereplők, akik összekötötték Bajnaiékat a tengeren túli globalista támogatókkal?

– Mióta és milyen eszközökkel próbálják befolyásolni a hazai közéletet az amerikai külügyminisztérium és annak csatolt részei?

– És milyen szerepet játszott a történtekben a NATO európai erőinek egykori főparancsnoka, Wesley Clark?

 Többek között ezekre a kérdésekre is választ adunk a csütörtökön induló cikksorozatunkban.

Magyar Nemzet

Kiemelt képen: Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester és Karácsony Gergely budapesti főpolgármester (Fotó: Balogh Zoltán)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük