KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Nógrádi György: A háború nem tart ki az amerikai elnökválasztásokig

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ha az ukránok orosz területet lőnek, akkor hatalmas támadásra számíthatnak

Ha az USA kihátrál, akkor vége a háborúnak, Európa nem tudja és nem is akarja életben tartani katonailag ezt a háborút – mondta Nógrádi György a Hír Tv Háború Ukrajnában című műsorában.

Ha az elmúlt egy hetet vagy hónapot nézzük akkor állóháború alakult ki – mondta Nógrádi György a Hír Tv Háború Ukrajnában című műsorában. A biztonságpolitikai szakértő kiemelte, ma a harckocsik területén orosz fölény van, amin a 10 Abrams, amit Ukrajna kap nem fog nyarat csinálni.

Emlékeztetett, az amerikaiak többször jelezték az ukránoknak, hogy egy ponton támadjanak, de ezt nem fogadják meg. „Ha az ukránok orosz területeket lőnek, akkor hatalmas támadásra számíthatnak” – jegyezte meg. Hangsúlyozta, óriási anyagi és ember áldozatok árán folyik ez a háború eredmények nélkül. Jelenleg nem a fegyverszünet és a béke irányába mennek a folyamatok – fűzte hozzá.

Nógrádi György kifejtette, De Santis azt mondta, hogy a NATO nem kíván együttműködni Ukrajnával, ha kormányváltás lesz Amerikában, akkor „Ukrajnának vége”.

„Mind a két fél kimerült, de nem ismerik be, ez a háború nem tart ki az amerikai elnökválasztásokig”

– hangsúlyozta a szakember, hozzátéve, ha az USA kihátrál, akkor vége a háborúnak, Európa nem tudja és nem is akarja életben tartani katonailag ezt a háborút.

Zelenszkij ENSZ közgyűlésben mondott beszédét minősíthetetlennek nevezte és kiemelte, amit az ukrán elnök csinál az kontra produktív.

Jelenleg sem az oroszok, sem az ukránok nem készek a kompromisszumra, változik a helyzet és ezzel Zelenszkijnek tisztában kellene lennie – húzta alá.

„Zelenszkij hihetetlenül jó színész, de nem jó politikus”– mondta Nógrádi György

Kifejtette, lassan kezd fordulni a közhangulat. A német és az amerikai lakosság egy nagy részre nem úgy áll már a háborúhoz, mint pár hónapja.

Ez is érdekelheti:  Eldöntve: zöld lámpát kapott Svédország NATO-csatlakozása

MH

Kiemelt képen: Nógrádi György / Fotó: Facebook

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük