KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Amerika puccsra készül Magyarországon?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Gonzalo Lira, chilei-amerikai politikai elemző, író, és filmrendező pár nappal ezelőtt Magyarországgal kapcsolatos Twitter-bejegyzést tett közzé arról, hogy a CIA Budapesten puccsot tervez Magyarország demokratikusan megválasztott kormányának megdöntéséért.

A bejegyzésben szerepel egy video-link, amelyben a Budapesten tartózkodó Samantha Power, az Amerikai Nemzetközi Fejlesztési Ügynökség (US Agency for International Development) szervezet alkalmazottja közli, hogy a szervezet újra aktív Magyarországon. Céljuk, hogy “erősítsék a demokratikus intézményeket, építsék a független sajtót, támogassák és megvédjék az emberi jogokat”. Power közölte: szívén viseli a magyarok “szebb jövőjét”.

Lira szerint Power budapesti látogatása annak a jele, hogy a CIA Budapesten puccsot tervez a magyar kormány ellen. A chilei-amerikai blogger arra figyelmezteti a magyar népet, hogy a forgatókönyv szerint mesterségesen szított tüntetések következnek, amelyek lehetőség kínálnak provokációra és erőszakra a kormányváltás érdekében. A tüntetések főszereplői a Nyugat által pénzelt civil szervezetek (NGO-k), az ún. “emberi jogokat támogató” szervezetek, amelyek mögött meghúzódnak az erőszakos provokatőrök.

Gonzalo Lira: „készítik elő Orbán Viktor megbuktatásának mechanizmusait, hamarosan zavargások lesznek Budapesten”

Lira tapasztalt tudósító, már jó ideje Harkovból tölti fel videóit a youtube-ra az ukrán háborúval kapcsolatban. Megjárta Zelenszkij börtöneit is. Ismeri az ukrán helyzetet, és tudja milyen az, amikor az amerikai NGO-k tevékenysége véres hatalomváltáshoz vezet, mint ahogy az Ukrajnában történt 2014-ben. Ez a hatalomváltás, amelyet Oliver Stone egyik dokumentumfilmje is kielemez, nem vezetett “szép jövőhöz” Ukrajnában. Az ország katonai diktatúrává vált, az oroszellenes háborúhoz mindenkit mozgósítottak akit csak lehetett, beleértve az ukrán náci szervezeteket, és a börtönben ülő bűnözőket is. Lira a háború előtt gyakran tudósított erről. Magyarországgal kapcsolatos üzenetét ott szerzett tapasztalataira alapozza.

Az efféle amerikai beavatkozásoknak semmi közük sincs a demokráciához és az emberi jogokhoz. Amerikát az aggasztja, hogy a magyar kormány nem eléggé elkötelezett oroszellenes háborús politikája, azaz az egypólusú világrend fenntartása mellett, akár erőszakkal is.

A nyugati partnereink által megvalósított erőszakos rezsimváltás Magyarországon sem ismeretlen. 1944-ben Adolf Hitler is elvesztette türelmét az akkori magyar kormánnyal szemben, mert Kállay Miklós miniszterelnök nem volt eléggé elkötelezett nagy szövetségese mellett. Magyarországot megszállták, a kormányt leváltották, és Kállay helyébe a nyilas Sztójay Dömét ültették.

Összeállította: Hetényi Balázs

Magyar Békekekör

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: