KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Állítsuk meg a liberális agymosást és védjük meg gyermekeinket!

A CÖF-CÖKA az Alaptörvény módosítását sem veti el a jövő generáció védelme érdekében

A napokban arról kaptunk híreket, hogy lengyel barátainknál kibontakozóban van egy érdemi ellentét az LMBTQ-lobbi és a nemzeti oldal képviselői között. Ennek keretében megrendezésre került a lengyel Stonewallként emlegetett, varsói melegtüntetés. Az ügyben, különösen a gyermekek védelme érdekében megszólalt Jarosław Kaczyński, a Jog és Igazságosság párt (PiS) vezetője, akit a CÖF-CÖKA teljes szolidaritásáról biztosít.

 

A kormányzópárt elnökének varsói nyilatkozatra válaszul egyre több lengyelországi település önkormányzata egyezett meg arról, hogy LMBTQ-ideológia mentes zóna lesz.

Brüsszel ennek nyomán elutasította hat olyan, jobboldali vezetésű lengyel településnek a testvérvárosi programfinanszírozását, amelyek LMBTQ-ideológiától mentessé nyilvánították magukat.

Hazánkban a fenti folyamatokkal párhuzamosan a CitizenGO petíciót indított arra vonatkozóan, hogy egye le kínálatából az LMBTQ-propaganda mesekönyvet a Pagony gyerekkönyvesbolt és a többi árusítóhely. Ennek előzménye, hogy nemrégiben jelent meg a Labrisz Leszbikus Egyesület homoszexuális és transzgender történeteket tartalmazó, Meseország mindenkié című mesekönyve, amely kapcsán a kezdeményezők szerint a szülők és a pedagógusok álláspontja világos: politikai és szexuális ideológiai tartalmak nem valók a gyerekeknek.

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány és a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége határozottan elutasítja az agresszív LMBTQ-propaganda minden formáját, beleértve a gendertanok erőszakos terjesztését fiatalok és különösen a gyermekek körében.

Magyarországon a gyermekek védelméről és gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi törvény rögzíti, hogy a gyermeknek joga van a testi, értelmi, érzelmi és erkölcsi fejlődését, egészséges felnevelkedését és jólétét biztosító saját családi környezetében történő nevelkedéshez. Álláspontunk szerint az agresszív liberális érzékenyítés az említett szakasszal nem összeegyeztethető.

A CÖF-CÖKA azonban annak kezdeményezését sem zárja ki – akár népszavazás keretében –hogy a magyar országgyűlés ezt a jövő generáció biztonságát garantáló törvényi szakaszt emelje az Alaptörvénybe, ezáltal többletgaranciát nyújtva gyermekeink egészséges fejlődésének hatékonyabb védelméhez.

CÖF-CÖKANIF

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük