KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Állítsák le az istenkáromló Benedetta című filmet!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ezzel a címmel indított aláírásgyűjtő kampányt a Citizen Go oldalán Dr. Faragó Renáta. 

A 2021-es Cannes-i Filmfesztiválon került bemutatásra a Benedetta című francia-holland film Paul Verhoeven rendezésében és a Pathé Films égisze alatt. Benedetta egy leszbikus apáca, aki egy társával folytat homoszexuális viszonyt. A film tulajdonképpen egy leszbikus pornófilm, melyben a főhősök nem csak egymást, de egy Szűz Mária szobrot is használnak vágyaik kielégítésére.

A film tele van durvasággal, erőszakkal, naturalisztikus homoszexuális aktusokkal.

A film, amely csak 12-es besorolást kapott (tehát például 13 éveseknek bátran ajánlják), sok erőszakos és szexuális jelenetet tartalmaz, beleértve a leszbikus szexet, a meztelenséget és az önkorbácsolást. A holland rendező magát nagy Mária-tisztelőnek tartja, ám nem átallott képernyőre vinni, amint a főhősök egy Szűz Máriát ábrázoló szobrocskát használnak szexuális örömszerzésre.

A film sokkoló és undorító. Célja nem egy kiemelkedő személy hiteles bemutatása, hanem a leszbikus pornográfia normalizálása és népszerűsítése valamint a katolicizmus lejáratása, különösen fiatal közönség között – írja a petícióban Faragó Renáta.

Eddig már több mint 170 ezren fejezték ki tiltakozásukat aláírásukkal. A Nemzeti InternetFigyelő csapata is csatlakozott az aláírókhoz és követeljük ennek a keresztényeket és a kereszténységet meggyalázó film forgalmazásának és vetítésének leállítását!

Kérjük Olvasóinkat, hogy Önök is írják alá a petíciót! Ezt megtehetik IDE klikkelve!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: