KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Alighogy megszületett, már a győlölködők kereszttüzében áll

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Csupán pár órával ezelőtt tette közzé Orbán Viktor miniszterelnök közösségi oldalán azt a posztot, melyen negyedik unokáját – aki első fiú unoka – tartja kezében. Természetesen jó egészséget kívánunk valamennyiőjüknek, hiszen egy csöppség világrajötte nem csupán anyai, de teljes családi öröm is.

Orbán Viktor és unokája

Egy védtelen kis emberke jött a világra, aki sem arról nem tehet, hogy hova, sem arról, hogy milyen korba született. Ennek ellenére a miniszterelnököt gyűlölők kórusa már rá is zendített.

Az Index közösségi oldalán az Orbán Viktort gyűlölők tábora hozza a maga gyalázkodó, alpári stílusát. Az persze megint felveti azt a jogos kérdést, hogy egyes hozzászólások, melyek súlyosan sértik a most született kicsi emberi méltósághoz való jogát, hogyan jelenhetnek meg a magát független és minden téren szakmailag messze a magasságokba emelő portál közösségi felületén.

 

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Putyin az eurázsiai biztonsági rendszerről – Kínai válasz

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük