KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Alighogy lemondott Novák Katalin, Gyurcsányék rögtön elkezdtek orbánozni

Nem sokkal azt követően, hogy Novák Katalin, majd nem sokkal később Varga Judit is lemondott, Gyurcsányék már neki is estek a kormánypártoknak és elkezdtek orbánozni.

A DK vagyis a magát Demokratikus Koalíciónak nevező párt, egy közleményt dobott ki a közösségi oldalára ahol azt próbálják elérni, hogy közvetlen szavazással döntsön az ország a köztársasági elnök személyéről.

Nyilván, nekik ez az állapot nem tetszik, hiszen esélyük sincs arra, hogy a kormánypártok 2/3-ával szemben olyan jelöltet legyenek képesek állítani, aki versenybe szállhatna. És nem csupán a választási arányok, de a képességek miatt sem.

Elhatározták, hogy aláírásgyűjtést indítanak a közvetlen köztársasági-elnökválasztás rendszerének bevezetéséért, arra hivatkozva, hogy „ez Európa legtöbb országában is kitűnően működik„.

Az orbánozás természetesen nem maradhatott ki, azt írták:

Nem szabad megengedni Orbánnak, hogy ismét ő válasszon”

Íme a hatalomra törők és az országot újra tönkretenni szándékozók bejegyzése:

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Gyurcsány Ferenc / MTI/Bruzák Noémi

 

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

3 thoughts on “Alighogy lemondott Novák Katalin, Gyurcsányék rögtön elkezdtek orbánozni

  1. Volt egyszer a négy igenes szavazás, melyben arról döntött az ország, hogy a köztársasági elnököt közvetlenül kell össznépi voksolással megválasztani! Sokan még ma is ott ülnek az Országházban, akik elkaszálták, vagyis figyelmen kívül hagyták a többségi akaratot és jöhetett Gönc Árpád. Most ők akarnak népszavazást a népakaratért!De hol van itt Köztársaság?

  2. Amúgy most kivételesen egyetértek ezzel a féreggel. Ha most lenne egy közvetlen elnökválasztás, (sajnos nem lesz) minden jóérzésű ember Novák Katalinra voksolna.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük