KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A török titkosszolgálat gyilkolhatta meg az orosz nagykövetet Ankarában – Erdogan hamis zászló trükkje

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A szerkesztő megjegyzése: Forrásaink szerint az orosz nagykövet ellen elkövetett merényletet Törökország készítette elő Izrael kormányfője, Netanyahu megrendelésére, és a török hatóságokkal együttműködve hajtották végre, hogy Trump talpa alatt felforrósítsák a talajt, és háborús helyzet elé állítsák.

A fegyveres azt kiáltotta, hogy ’Aleppo’, miközben meghúzta a ravaszt. Szinte elkerülhetetlen, hogy ne kurdként, valószínűleg Szíriai kurdként azonosítsák majd. 

Ez Szarajevó, 1914 újra, a cionisták támogatta fegyveres megöl egy jelentős kormányzati személyt, annak érdekében, hogy destabilizálja az egész régiót, és háborúba taszítsa.

Ezúttal azonban van egy lényeges különbség. 1914-ben az Osztrák-Magyar Monarchia zajosan sürgette a háborút Szerbia ellen, különösen a vezérkari főnök, Conrad von Hötzendorf, ezért Ferenc Ferdinand halála olyan volt, mintha gyufát dobtak volna egy vödör benzinbe

Ma Oroszország nem akar háborút, habár vannak ’von Hotzendorf’-ok Putyin belső köreiben, akik háborúra törekszenek. Ezért csak remélni tudjuk, hogy ez a cionista trükk nem fogja most ugyanazt kiprovokálni, mint 1914-ben, mikor is több tízmillió ember halt meg, és európai hatalmak dőltek romba, legvéresebben az orosz birodalom, amelyet a cionista „bolsevik” rendszer cserélt le, és amely folytatólagosan, legalább 100 millió oroszt gyilkolt meg.

Természetesen Putyinnak és az orosz vezetésnek nincs szüksége ilyen történelmi leckére, mert Oroszországban nagyon is jól emlékszik szinte mindenki, mindarra, amit a cionista kommunisták tettek velük. Továbbá jóval hidegebb fejjel gondolkoznak, mint a Habsburg-udvar 1914-ben, így csak remélni tudjuk, hogy erre a szörnyűségre sokkal megfontoltabb választ adnak majd, mint a Monarchia 1914-ben.

A merényletet úgy időzítették, hogy egybeessen az ENSZ BT szavazással Aleppó béke fenntartókról.

A merénylet a valódi híreket a második oldalra tolta..

A fegyveres elmenekült, ha el tudjuk képzelni. Ők minden bizonnyal elkapnak majd egy balekot, valószínűleg egy kurdot, valamikor, legkésőbb ma.

Ez is érdekelheti:  Zelenszkij: Oroszországnak kémei vannak a legfelsőbb ukrán katonai vezetésben

Az orosz külügyminisztérium megerősítette, hogy az orosz nagykövet megsebesült, miután egy fegyveres rontott be egy épületbe, ahol orosz fotókiállítást nyitott meg hivatalosan.

„Egy ismeretlen személy tüzet nyitott a nyilvános eseményen Ankarában. Ennek eredményeként, az orosz nagykövet lőtt sérülést szenvedett”, mondta az újságíróknak az orosz külügyminisztérium szóvivője, Maria Zakharova.

 

Az orosz külügyminisztérium legfrissebb információi szerint, Karlovot a helyszínen kezelik és nem vették a helyi kórházba, amint arról korábban tudósítottak.

Az elkövető, aki öltönyt és nyakkendőt viselt, azt kiáltotta a támadás során, hogy „Allahu Akbar” („Isten nagy” arabul). Jelenti az AP saját fotósára hivatkozva.

A támadó néhány szót oroszul is mondott a hírügynökség szerint, és több a fényképeket is megrongált a kiállításon.

A török NTV műsorszolgáltató azt mondja, hogy három másik ember is megsérült a támadás során.

A Hurriyet újság riportere szerint, az elkövető figyelmeztető lövéseket adott le a levegőbe, mielőtt célba vette volna Karlov nagykövetet.

A lap szerint, különleges erők veszik körül az épületet, ahol a támadás történt, és keresik a fegyverest. Szemtanúk szerint a rendőrség lövöldözésbe keveredett a támadóval.

veteranstoday.com

Urthvas Bethad

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

3 thoughts on “A török titkosszolgálat gyilkolhatta meg az orosz nagykövetet Ankarában – Erdogan hamis zászló trükkje

  1. Ez már elavult hír. Az „ismeretlent”, aki Erdogánt hatszor védte s rendőr volt, már elkapták a családtagjaival együtt. Erdogán mindent Gülenre fogott. Putyin beszüntette a tárgyalást Erdogánnal, s tegnap Ankara egyik repülőterén (nagyon sok orosz!) katonai díszpompával vitte haza Karlov testét. Hogy Netanjahu keze benne lehet a dologban, az majdnem „természetes”.

  2. Valakiknek nagyon csípi a szemét a török-orosz jó viszony hamarosan kiderül, hogy kik voltak a megrendelők.
    H.B.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük