KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A teremtő férfi és nő kultuszának ébresztése

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Nem tudunk arról, hogy Széchenyi István gróf jó kétszáz évvel ezelőtti fölajánlása (1825. november 3.) óta akadt-e elvadult ugarunkon olyan közéleti szereplő, aki egész évi jövedelmét fölajánlotta volna egy olyan, egész nemzetünk közjavát szolgáló terv megvalósításához, mint amilyen annak idején a Magyar Tudós Társaság (ma: Magyar Tudományos Akadémia) létrehozása volt. Novák Előd országgyűlési képviselő személyében most találtunk ilyen személyt.

Bár Novák Előd nem gróf és nincsenek többszáz vagy ezerholdas birtokai, de lélekben nemes magyar úr és egyben édesapa, aki egy éves képviselői jövedelmét ajánlotta fel az Anya-Ország elnevezésű civil alapítvány társadalmi célú hirdetéseinek megjelentetésére, illetve egy hajléktalan és magányos anyákat befogadó és gondozó anyaotthon létrehozására. A nemes fölajánlást tett honatya és az Anya-Ország Alapítvány együttműködése jegyében januárban már országszerte megismerkedhettek azzal az 50 plakáttal, amelyek az apaság kultuszát élesztgették. E hónapban az anyai szerep dicsőségét és méltóságát teszik közhírré.

Ez is érdekelheti:  Szuper hír! - Felajánlja egy évi képviselői jövedelmét társadalmi célra Novák Előd

Az alapítvány és támogatói olyan termékenységkultuszt képviselnek, mely a 3,5 milliárd éves, szaporodásra és sokasodásra serkentő természettörvényt tisztelő kultuszával igyekszik gyarapítani a nemzetünk életképességét biztosító közjót (bonum commune). Hirdetik, hogy az élet tiszteletéből, védelméből és továbbadásából fakadó közjó olyan ajándék, ami az egészséges nemiséget megtestesítő nők és férfiak testi (fertilitas) és lelki termékenységéből (foecunditas), a szerelem szent szertartásának szabad ihletéből forrásozik. A vele megajándékozottak elfogadják és védelmezik a nemző-teremtő folyamat gyümölcseként megfoganó gyermeki életet. Más megfogalmazásban: a szociális, pszichés, mentálhigiénés válsághelyzetben lévő, azaz a másállapotukat terhesnek érző vagy újszülöttükkel együtt élő anyákat olyan egészséges körülmények között kívánják gondozni, ápolni, hogy terhes vagy másállapoti helyzetüket várandós, sőt áldottnak érezhessék. Ehhez elsősorban olyan átmeneti otthont (anyaotthont) kívánnak létrehozni és működtetni, ahol e gondozásra szoruló szülők magzati életkorú gyermekeiket védett és biztonságos körülmények között hordhatják ki, szülhetik meg, hogy később boldogan nevelhessék, vagy újszülöttük jósorsa érdekében választhassák a nyílt örökbeadás lehetőségét is. Mindezzel egy olyan anyaország eszményét szolgálják, melyben a gondoskodó szeretet biztonságában a másállapotukat korábban terhesnek érző anyák magukat lehetőleg várandósnak, magzatgyermeküket pedig áldott állapotuk ajándékának érezhetik.

A fent ismertetett, nemzetpolitikai célokat egy édesanya, Dúró Dóra (Novák Előd hitvese) és dr. Téglásy Imre, az alapítvány létrehozója részletezi az alábbi interjúban.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük