A „REBISZ” tombolásának következménye – újabb kártérítési per a Fővárosi Bíróságon

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Sajnálatos és szomorú eseményről tudósítok ismét.

Egyik sorstársam  Apáthy Istvánné, Gabika ,akit a REBISZ (ma Készenléti Rendőrség) az 1956 .évi Forradalom 50. évfordulójának Fideszes megemlékezésén történt részvétele után, 2006 október 23 délután Budapesten, a Síp utcában súlyos sérülést okozva, nyakon lőtt, kártérítési pert indított .

Apáthy Gabi, mert társunkat szeretettel így nevezzük, oly súlyos lelki és testi sérülést szenvedett, hogy bár nagyon szerette addigi munkáját, egybehangzó orvosszakértői vélemény szerint, már a REBISZ terrorja miatt ezt soha többé nem tudja végezni. Sérülései következtében kényszerűségből emberhez méltatlan körülmények közé került korai kényszerű, őt anyagilag, erkölcsileg kiszolgáltatottá tévő leszázalékolásával.

A tárgyaláson az is kiderült, hogy 1990-től a mai napig. a most kormányzó párttá váló és kétharmadra vágyó Fidesz tagjaként, a Fidesz által szervezett központi megemlékezésre az Astoriához ment. Az orvul nyakon lőtt, addig példátlanul pártjában is aktív asszony mára hasznavehetetlenként, vétlenül kikerült pártja látóköréből.

Az asszony elszenvedett sérelmei, és tartós egészség károsodása okán indított kártérítési polgári peres eljárást az őt véglegesen kilátástalan helyzetbe kergető terrorszervezet utódja, a Készenléti Rendőrség ellen. Érdekeit természetesen nem a Fidesz, hanem a Nemzeti Jogvédő Szolgálat alapítója és ügyvezetője, Gaudi Nagy Tamás képviseli nagy és elkötelezett emócióval, és ehhez mért szaktudással, aki már egyben a Jobbik Országgyűlési képviselője is.

Apáthy Gabi, annak ellenére, hogy súlyos egészségkárosodása ezt nehezítette, nagyon gyorsan, az őt ért terrortámadás után létrehozta sorstársai hathatós érdekképviseletére a Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesületét, melynek a tudósító is alapító tagja sértettként.

A perre azért kényszerült Gabi, mert az Állampolgári Jogok Országgyűlési Biztosa ajánlása ellenére közte és az Országos Rendőr-főkapitányság között /ORFK/ nem jött létre eddig a pillanatig megegyezés, annak ellenére, hogy a rendőrség teljes mértékig elismeri a terhére elkövetett terrorisztikus eljárás tényállását.

Én magam, aki szintén akkor a belvárosban voltam sokadmagammal a megemlékezés Fidesztől független résztvevőjeként, elszenvedője voltam a Gyurcsány-diktatúra példátlan és indokolhatatlan, arctalan, feltüzelt bérmunkásai terrorjának és tombolásának, megfogadtam ,hogy életem hátralévő részét nem élhetem meg úgy, hogy ne legyek cselekvő részese a politikai felbujtók, a parancsot kiadók, és ezt végrehajtók teljességének a felkutatásában, tisztességes bíróság elé állításában, és majdan meghozandó törvényeink szerinti elítélésében.

Ehhez találtam társakat korábban a Civil Jogász Bizottságban, akik Gabikának is segítettek és feladataik tisztességes befejezése után a Nemzeti Jogvédő Alapítványban. Azért dolgozom szolgálatként, hogy az eljövendő Ország Gyűlése, és remélhetően Nemzeti Kormánya egyetlen bűnelkövetőt se hagyjon büntetlenül futni!

Isten Áldja Hazánkat, Magyarországot!

Szebb Jövőt!
Reiner Péter

Nemzeti InternetFigyelő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük