KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Aki a harakiri után már csak mint egy zombi létezett – Orbán Viktornak

Régen volt már, amikor a Hősök terén nagy királyaink szobrai előtt, egy fiatalember, egy lelkes, tüzeslelkű, tiszta tekintetű hazafi dörgedelmes, reménykeltő beszédét mondta. Reménykedve hallgattam, miközben az üres koporsónál álltam díszőrséget a Műcsarnok lépcsőin, s néztem a sok-sok magyar embert, akik boldogan, feléledt hittel, köztük sokan könnyes szemmel csüngtek a szavain, s azt hitték, hogy ő lesz az, aki megteremti Magyarország szebb jövőjét.

Aztán teltek az évek s a múlt sötét, fondorlatos szellemei még mindig a nyakunkon ültek, de aztán 1998-ban ez a még mindig fiatalember sikerrel szorította háttérbe a kommunista kaméleonokat, s ő lett az ország miniszterelnöke. Megadatott hát neki, hogy megcselekedje mindazt, amiről ott a téren beszélt. Nem tette. Nem vonta felelősségre, nem büntette meg, nem takarította ki a közéletből, a gazdaságból, az életünkből a kommunisták maradványait. Hagyta, sőt kezdeményezte, hogy a gazdaságba befészkelődött volt kommunista bűnözők mellett, idegen, cionista, nagytőkés kalandorok vessék meg lábukat hazánkban, s tétlenül nézte, amint a magyar érdekeket háttérbe szorítva erősödnek, kizsákmányolják, minimálbéres rabszolgákká teszik a magyar emberek tömegeit. Továbbra is ígérgetett, de semmit nem tett érdemben a határainkon kívül rekedt magyarok szabadságáért, autonómiájáért, magyar állampolgárságáért.

Megalkuvásai szinte az öngyilkossággal voltak egyenértékűek, s négy év semmittevése, hangzatos, üres, hazug szónoklatai térdrekényszerítették ezt a sokunknak csalódást okozó, megváltozott, már nem fiatal embert. A háttérben erősödő, mögötte álló bolsevikmutánsok, szinte már hallgatólagosan felkért jó barátként figyelték a harakirit, hogy a kellő pillanatban előlépve segítséget nyújtsanak.

És visszajöttek. A kommunistamutánsok, a lendvaik, veresek, gyurcsányok, draskovicsok és még gátlástalanabbul, az aljasság végletekig kiművelt eszközeivel lopták el értékeinket, rombolták az országot.

Ez az Orbán Viktor, aki a harakiri után már csak, mint egy zombi létezett, az üres, álellenzékiség sivár homályában, lassan megértette, hogy sorsa már mások kezében van. Idegenek, Európai Unió, OECD, Világbank, Nemzetközi Valutaalap, globális, cionista lobbik döntenek róla, akik országunkat akarják végleg a hatalmukba, igájukba hajtani.

Hát ezért aztán ez a zombi meglapult, várt, tétlenül türelmesen. Asszisztált a globális kegyeket élvező bolsevikmutánsok minden gaztettéhez. Hagyta, hogy könnygázba fojtsák, az elkeseredett emberek lázongásait, magukra hagyta őket amikor kardlapok attakjában, gumilövedékek záporában folyt a vérük a pesti utcán. Hagyta, hogy megfélemlítsék, megalázzák a népet, s kiöljenek belőlük minden tisztánlátást, minden öntudatot, s lám, ezzel most ismét eljött az ő ideje.

Ez is érdekelheti:  Az ukrajnai háború abszolutizálása

A félénk, bizonytalan, könnyen becsapható, hiszékeny tömegek, akik már nem mernek harcolni valódi érdekeikért, magyarságukért, emberi méltóságukért, inkább az ő simulékony szavaira hallgattak, mint az igazi, szókimondó, őszinte, harcos tiszta magyar szóra, ismét mögé álltak, s újra maguk fölé emelték őt, tőle várva a csodát.

-2-

Nem maradt elegendő tisztánlátó, bátor hazafi ahhoz, hogy a választásokon a nyílt nemzeti erőt segítse hatalomra, s egyszer s mindenkorra megszabadítsa az országot az idegen befolyástól, eltüntesse a kommunizmus minden maradványát, felelősségre vonva, megbüntetve mindazokat, akik felelősek sanyarú helyzetünkért, s megteremtse a szebb jövőt.

Most tehát, bárhogy is volt eddig, ismét a valamikori fiatal reménység, a már őszülő, arcán ráncokat szaporító Orbán Viktor előtt a lehetőség, hogy valóban a Magyarságért, a Haza érdekeiért tehessen. Kezet nyújthatna mindenkinek, aki a nemzeti oldalon küzdött, s összefoghatná a Nemzetet, a közös magyar érdekek védelmében, a szebb jövő, a mi Magyarországunk újrateremtésében.

Orbán Viktor nem ezt teszi. Orbán Viktor kirekeszti a nemzeti erőket, szembe fordul az őszinte, határozott, radikális magyarokkal. Totális hatalomra tör, hogy kényére-kedvére mindent megtehessen, amit csak akar. Még hatalomra sem jutott, de már ő és a Fidesz megmondóemberei kígyót-békát kiabálnak a Jobbikra, s kórusban fasisztáznak, rasszistáznak, szélsőségeznek a kegyvesztett bolsevikmaradványokkal. Mintha nem is az MSZP-t, hanem a Jobbikot tartanák ellenségüknek, és mindazokat, azt a 850 000 magyar embert, akik a Jobbikra szavaztak.

Ezek a jelek egyre tisztábban mutatják, hogy ki is ez az Orbán Viktor. Mutatják, hogy ez az idősödő ember lélekben már nem azonos, azzal a régi fiatallal. Mutatják azt is, hogy ez az ember a szebb jövőbe vivő út helyett, ismét a rituális öngyilkosság, a politikai seppuku felé vezető útra lépett.

Szép lenne, ha ezt az utolsó lehetőséget kihasználva ez az Orbán Viktor megfogná azt a sok-sok kezet, amit akkor, ott az ’56-osok újratemetésén a reménykedő magyarok felé nyújtottak. Az lenne a jó, ha nem rugdosna el maga mellől nálánál bátrabb, határozottabb igaz magyar embereket, hanem valóban egységbe hívná a Nemzetet, s együtt indulhatnánk el a mindannyinknak járó szebb jövő felé.

Ez is érdekelheti:  Az ukrajnai háború abszolutizálása

Most mégis úgy látszik mintha ő, Orbán Viktor végérvényesen megtévedt volna, mintha már soha többé nem tudna szabadulni a cionista lobbi kegyetlen szorításából. Mintha tudva-tudatlanul, tétova delíriumban ismét kardot markolna, amivel az igazi hazafiakat fenyegeti, de közben mégis ismét csak maga ellen fordítja.

Ha ez az önmagát elvesztő, meghasonlott ember így folytatja, hamarosan eljön az idő, amikor újra letérdel, kibontja a ruháját hogy a hasa és mellkasa szabadon hozzáférhető legyen. Jobb kezébe veszi a rövid kardot, a penge maga felé irányul, az él a bal keze felé néz. Mikor felkészült a fegyvert a has jobb oldalába szúrja, kicsivel a köldök magassága fölött, egy határozott vágással végighalad a bal oldalra, majd a kardot megforgatva annak élét ferdén fölfelé fordítja hogy egy újabb vágással a szegycsontig jusson. Ekkor a markolat lefelé húzásával a penge eléri a szívet. És ekkor lép elő a jóbarát, akit korábban (most, e valójában nemzetellenes viselkedésével) felkért, és katanájának egyetlen csapásával elválasztja a fejet a testtől, még mielőtt a test eldőlne, vagy netán üvölteni kezdene, és ezzel még nagyobb szégyenbe hozná magát ez a Magyarság számára immár végleg elveszett ember.

-3-

Ez a jó barát mi leszünk Orbán Viktor. Mi, nemzeti radikálisok, akiknek nem tudtál a testvére lenni, akiket ellöktél magad mellől, pedig neked, ha igaz magyarnak bizonyultál volna, mi őszintén szerettünk volna a barátaid, a testvéreid lenni.

GÖD. 2010-04-21

Vass István

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Aki a harakiri után már csak mint egy zombi létezett – Orbán Viktornak

 1. Istenem, ekkora ökörséget… Anyám add el a házat… Ti se hülyültök meg jobban… Egyébként kard által vész ki kardot ránt… Ismerős? Érdekes, nektek csak a fidesz az ellenség, csak arról beszéltek. Mit nekem mszp, szdsz, mdf… A fidesz. Szavazatokra mentek és hülyítitek az embereket a hatalomért. Szánalmas társaság, nem vagytok ti őszinték és különbek mint a többi. Sőt, nemzeti ruhába bújtatok és rosszabb sejlik ki mögüle, mint eddig bármely pártkabát mögül…

  1. Kedves Anna!
   Azért ne dőljön a kardjába! 🙂
   Mennyivel egyszerűbb lenne a maszopon, szadeszon és az mdf-en nyámmogni, mint kutya az odavetett, lerágott csonton, hiszen azt bátran lehet (sőt, kell!!!) szidni. Ártani nem árt, bár már döglött, vagy döglődő oroszlánok, használni ugyan nem használ. Ugyanis nincs az országban olyan ember, aki nem érezné ezek ámokfutásának súlyos következményét. Csakhogy, aki mindig hátra tekintget, úgy járhat, mint Lót!
   Most nincs idő azon rágódni, hogy mit tettek ezek az aljas maffiák. Tudjuk, érezzük, mégpedig rettenetesen. Éppen ezért kellene (de már a FIDESZ kifarolni igyekszik ígéretéből) alaposan számonkérni tetteiket, s kegyetlen keményen büntetni, amilyen kegyetlenül ők elbántak velünl. Csakhogy a leendő kormányzópárt már csak ejnye-bejnye dorgálásra készül.
   De ha előre tekint, láthatja, hogy egy olyan „régi-új” csapat készül elsöprő hatalomra törni, akiknek jócskán van vaj a fejükön (nem a fülük mögött, ahogy sokan mondják), s ha kiállítja őket a napra, szépen lefolyik az arcukra! Nézze csak meg az alábbi összeállítást (egyik olvasótársunk küldte be):
   – Kövér László – KISZ titkár és a MSZMP Központi Bizottsága és az alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa
   – Orbán Viktor – Gimnáziumi, majd egyetemi KISZ titkár (Orbán apuka párttitkár volt az átkosban.)
   – Mikola István – Hazafias Népfront, elnök
   – Fónagy János – MSZMP tag
   – Vonza András – MSZMP tag
   – Szabadi Béla – MSZMP tag, munkásőr
   – Varga Mihály – KISZ titkár
   – Rogán Antal – KISZ titkár
   – Deutsch Tamás – KISZ titkár
   – Orbán Győző – párttitkár (Orbán anyuka pedagógusi pályát cserélte fel egy pártbizottsági állásért.)
   – Pozsgai Imre – MSZMP KB tag
   – Szűrös Mátyás – MSZMP KB tag
   – Stumpf István – MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök
   – Járai Zsigmond – MSZMP tag, kormánytag, III/2 besúgó, szabadkőműves
   – Matolcsy György – MSZMP tag, III/2 ügynök
   – Martonyi János külügyminiszter-jelölt : volt MSZMP tag, kormánytag, III/2 besúgó. Bilderberges szabadkőműves
   – Ligetvári Ferenc – MSZMP tag
   – Chikán Attila – MSZMP tag
   – Farkas Flórián (Lungo Drom) : a Fidesz díszcigánya, bűnöző, kegyelemmel úszta meg a börtönt, az ügyét 30 évre titkosították
   – Pintér Sándor belügyminiszter-jelölt : – MSZMP titkár, olajbűnöző, maffiózó, a szemkilövető Görényi Péter csókos haverja és üzlettársa, egyszer már első fokon elítélt bűnöző. Nem hogy belügyminiszteri szék, hanem villamosszék járna neki, a görénynek.
   – Széles Gábor : az Ikarus és ezzel sok ezer munkahely tönkretevője, politikai szélkakas, és szélhámos.
   Ugye, milyen szép kis csapat? Nos, az aggasztó az, hogy ezek az átvedlett, valamikori hűséges párt-kisz aparátcsikok fognak dönteni sorsunkról. Éppen olyanok, mint a L(iberális) M(űmagyarok) Pártja. Átfestették magukat.
   Higyje el, kedves Anna, amíg ezek az alakok bekerülhetnek a legfelső vezetésbe, nem lehetünk nyugodtak. Vagy Ön tényleg elhiszi, hogy tízmillió magyar között nincs egy nyomorult kormányra való szakértő, okos, tiszta és jószándékú ember, akit ki lehetne választani? Ja, hogy azok nem foghatók semmivel, ezért nem úgy táncolnának, ahogy a „Nagy Dudás” fújja?
   Gondolkozzon el ezen.

   1. Kedves Péter!
    Erőltetett jobbikos duma azoknak a védelmére, akik szintén komcsikat és szadeszosokat dédelgetnek a keblükön. A jobbikban az a nagyon szemét, hogy azt állítja tiszta, miközben tele van ugyanúgy alja emberekkel és hozzá nem értő hőzöngő nyikhajokkal mint a többi párt. Nem különbek. Sőt, aljasabbak, mert képmutatók és csak átvágják az embereket. Ezek a felsorolások amiket állandóan betesznek minden oldalra a jobbikos bértollnokok már baromi unalmas. Inkább arról beszélnének, miért viszakozik állandóan Vona és miért vesz fel bárkit a jobbikba, akinek pénze van. Szedett-vedett társaság, Isten mentse meg az országot, hogy a hatalom közelébe jusson a cigány barátaival és a zsidó tőkések pénzével, amit elfogad. De nem fog 🙂

  2. Kedves Anna!
   Csak azért szólítalak kedvesnek, mert valószínű nő vagy. Nem pedig egy női név mögé -mint anno 1998-ban a nemzeti zászló mögé-, bújt liberálfideszes apparátcsik
   Melyik országban tengetted eddig a napjaidat? Vagy ennyire rövid az emlékezeted?
   1./ A Jobbik soha, egy szóval nem támadta a fideszt,…amíg nem kényszerítette erre a Te kedvenc, népátverős-pártocskád.
   2./ A Te kedvenc, népátverős pártocskád ugyanakkor soha egy szóval nem támadta sem az mszp-t, sem a szadeszt, sem a kalapos naccságát olyan heves, már-már eszement gyűlölettel, mint a Jobbikot. Az lmp-vé vedlett szdsz-t pedig egyenesen a keblére ölelte. Nem tartod furcsának ezt?
   3./Így aztán még el sem jutottunk odáig, de tegnap az lmp már írásban és nagydobra verve szólította fel a fideszt s adta ki neki az utasítást, hogy miként alakítson kormányt! Mert amit ő eddig a fidesz elképzeléséről tud, az neki bizony nem tetszik!
   Nesze nektek fidesz csicskák!

 2. Szerintem pedig már a kezdetektől ebbe az irányba tartott. Idézni tudom Raffay Ernő történészt: „A rendszerváltást eladták.” – „Mutasson már nekem még egy olyan volt szocialista országot, ahol a kommunista vezetőket nem leváltották, hanem megegyeztek velük.”
  Ma Magyarországon 2 tábor van, az egyik a Jobbik köré tömörül, a másik pedig az összes többi köré. És a színjáték folytatódik.

 3. A rendszerváltás el lett rontva. Ez igaz. De az, hogy a Jobbik az alkalmas az ország felemelésére… Ne röhögtessen senki. Kétharmadról beszéltek, meg kormányalakításról. Kicsik még ehhez, remélem nem is lesznek nagyobbak. Sokat ártottak és ártanak az országnak. Ha nem kezdenek el a gárdával bohóckodni, nem adtak volna a komcsik lovat a cigányok alá. Miattuk verik az embereket vidéken. A vonulgatásuk miatt. A zsidókat is csak akkor egrecírosztatják, mikor gyűlés van, Vona egyébként mindenkinek kinyalja a fenekét és minden visszavon. Gusztustalan társaság! Iszonyú csalódás, ami lett belőlük. Szerencsére erre sokan rájöttek, most hétvégén is sokan lesznek, akik a fideszre szavaznak helyettük. Ne mérjék már magukat Orbán Viktorhoz, a tojáshéj a fenekükön és tele vannak volt mszp-s meg szdsz-s emberekkel. Lehet, hogy a gárda a munkásőrség mintájára jött létre azok ellen, akik nem értenek velük egyet?

  1. Kedvez Zsolt!
   Önnek is ajánlom figyelmébe az Annának írtakat.
   Szó sincs arról, hogy ártana a JOBBIK az országnak. Néhány tetű nyüszít, és igyekszik nagy cirkuszt csinálni. Ismerős viselkedés. Csapjunk nagy balhét, hátha megijednek tőle!
   Ideje lenne átlátnia Önnek is a szitán.

  2. nemkedves zsolt
   iszol te rendesen?
   ahogy az írásod olvasom,azt kell hinnem,hogy talán egy picivel többet is,mint amit elbírsz.ekkora baromságot leírni.még jó,hogy a géped nem köpött le.

 4. Hogy ki, kit ver, talán nézd meg a bűnügyi statisztikákat, vagy olvasd el a napi híreket – ott, ahol megjelenhetnek, Te nagyokos!
  Vagy te az rtl,ből, az atv-ből vagy a tv2-ből tájékozódsz? Akkor nem csodálom, hogy ilyen marhaságok buggyannak ki belőled.
  Szegény megtévesztett, átvert bárány. Majd ha végképp a farkasok elé kerülsz, akkor fogsz csak csodálkozni, kire adtad a voksodat.

 5. A Fidesz kétharmados többségével kezdetét veszi Magyarország – cionista tervek szerinti – végső fölszámolása. A piszkos munkát a szocialisták elvégezték. A liberálisból népnemzetivé változott fiatal demokraták nem tudták, mert nem akarták megakadályozni. Akinek kétsége lenne, hogy a narancssárga csak egy árnyalata a vörösnek, gondolkodjon el azon, hogy az üres beszéden kívül mi a nemzeti ebben a pártban. A magyarság sorskérdéseiben mindig a vörösökkel karöltve hajtották végre a Nagy Testvér parancsát.
  Négyéves kormányzásuk idején kaptak egy kis csontot a magyar kutyuskák. A pavlovi reflex nyolc év után is működik, csorog a nyálunk, ha meglátjuk Viktor gazdánkat. Egy jutalomfalatka reménye elfeledteti velünk hányszor hitegetett, hányszor rúgott belénk. Egyet se búsuljunk, mert gazdánk a legjobb gazdi-kiképző iskolába jár. Izraelbe.

 6. Ezzel a cikkel csak az a baj, hogy úgy állítja be, mintha régen Orbán más lett volna.
  A Fidesz megalakulása óta az SzDSz ifjúsági szervezete volt, valami olyasmi, mint most az LMP.

 7. A Fidesz 2/3 veszélyei
  A korábbi választások tapasztalata, hogy a második fordulóban kevesebben mennek el szavazni, így ha a jobbikos szavazók újra mind elmennek, illetve még sikeresen mozgósítja ismerőseit, rokonait és az első fordulóban más pártokra szavazók körében felhívva a figyelmet a Fidesz kétharmadának veszélyére, akkor több helyen is eséllyel fordíthatják meg az eredményt, s egyéni győzelmeket is arathat az Új Erő, ami történelmi siker lenne.
  http://barikad.hu/node/51659

 8. Itt a Kubatov-lista! (Exkluzív barikad.hu-dokumentummal)
  Ez egészen a 2006. évi választásokig így volt. Akkor a választásokat megelőző időszakban Erdős Norbert, a Békés Megye 3. sz. választókerület Fideszes országgyűlési képviselője kérésére – amit persze a Fidesz központi vezetése kezdeményezett, úgy emlékszem Kubatov Gábor szervezésében – megkértek minket, csoportelnököket (én a … Fidesz alapítója és elnöke voltam ebben az időszakban), hogy a kopogtató cédulák gyűjtése közben térképezzük fel a lakosságot, ki milyen elkötelezettségű és hova fog szavazni.
  Ennek a nyilvántartására egy táblázatot -excel- kellett feltölteni adatokkal. Ezt én -és tudomásom szerint minden csoport – meg is csináltam, és különféle adathordozókon, többnyire floppy lemezen eljuttattunk a kerületi Fidesz irodába.
  http://barikad.hu/node/51693

  1. jajjj, ne nem unjátok még ezt a listázást? minden pártnak van, ne legyetek álszentek, ez már uncsi, hogy csak ezt hozzátok elő

   1. Nem kötelező beszállni!
    Mi Önnel ellentétben szeretünk jogállamban élni.
    Mi a tartalmas hozzászólást értékeljük.
    Mi már csak ilyen maradiak vagyunk.

 9. Látom,megint „jól” összejöttünk!!!
  És itt is,mint az egész országban „kettészakadtunk”,azaz vannak az „alvók”és vannak a „felébredtek”.Nem is lenne ebben semmi baj,ha nem a Hazánkról lenne szó!! Milyen jó,hogy nem vagyunk egyformák.Vannak akik gondokodásra használják az agyukat,és vannak,akik nem,mert fel sem tudják fogni,hogy mi is folyik körülöttük.
  Én a még „alvók”-tól csak azt kérem,hogy egy év múlva (ha van mivel!!) gondokozzanak el azon amit most annyira „védenek”.Aki ma Magyaroszágon nem nacionalista-azaz nemzetben gondolkodó,-az a saját népét,és hazáját taszitja olyan mélységekbe,ahonnan nincs kiút,csakis a sötétség. Kérem,hogy olvassanak,és gyarapitsák tudásukat történelmünkről,mert „Amelyik nép a múltját elfelejti,a jövőjét elvesziti”!!! És vajon kinek is érdeke ez???
  Ne tévesszen meg senkit a „nemzeti kormány”,mert azt nem tudtuk meg,hogy melyik nemzeté!!!!! Mivel az hogy „magyar” ma titokszó Magyarországon, mi sem bizonyitja jobban,mint hogy minden ami „magyar” az üldözendő.Lásd :Magyar Gárda,Magyarok Szövetsége,Magyarok Világ Szövetsége,és még lehet a sort folytatni (sajnos),és aki erre felhivja a figyelmet,az rasszista,náci,faiszta-ami én mint szivében is magyar,egyszer és mindenkorra kikérek magamnak!!!!

  1. A kettészakadás erős túlzás, melletetek nincsenek annyian 🙂 Lereszepetletek, és nyugodjatok meg, veletek kapcsolatban lesz ébredés, amikor a sok régi mszp-mszmp-s benyújta nálatok a számlát…. ciki lesz 🙂

 10. Szegyen,es gyalazat.Milyen valtozasra szavaztatok ti odahaza?Birkak!Tovabbra is a nemzetarulokat tettettek a vezeto poziciokba!
  >>ha egy aljas kormany huzamosabb ideig megtud maradni egy nemzet elen,akkor ott a nemzet is aljas…<<
  Csk tartom a *tukrot* birkak!
  A Hun

 11. Nagy az öröm,csak nehogy üröm legyen belőle hamarosan.Ez a nép,akit ennyire meg tudtak vezetni(mint mindig) nem is éredemel jobbat.Bevették a zombik,hogy ettől jobb lesz,miközben a világban egyre többen jönnek rá,hogy csakis a saját nemzetben lehet és kell bizni,és gondolkodni.Megint átverték a népet,de mi akik mást akartunk,nem adjuk fel,és figyeljük az eseményeket,a többi meg aludjon tovább.A szivében is magyarok már felébredtek,és egyre többen leszünk.Nemhiába rasszistáznak,fasiztáznak,náciznak!!! Félnek,és félelmüket támadással „verik vissza”,mint a patkányok!!!
  A 2/3-al már nem lehet azt mondani,hogy nem tudnak mit tenni!!!! Előttük a „pálya” a bizonyitás lehetősége adott,kérdés,hogy mit kezdenek vele,és kinek az érdekében!!!

  1. Savanyú a szőlő mi? Ti tényleg azt gondoltátok, hogy nyer a jobbik és az a magyar és a tiszta, aki veletek van? Szánalmas társaság, komolyan. Sajnálom, hogy ennyire elvakultak vagytok és örülök, hogy akivel eddig beszéltem, senki nem vár kánaánt, viszont nagyon örül a kétharmadnak. És annak, hogy ti leszerepeltetek. Túllőttetek a célon, szedett-vedett társaság. Szerencsére már most leamortizáltátok magatokat, úgyhogy csak csaholjatok, annyi van nektek, az ország más mellett van 🙂 Ez nagyon fáj, mi? Zorbán győzelme 🙂 Meg az, hogy sok jobbik és fidesz között hezitáló végül a fideszre szavazott…. Ne izguljatok, bármi jön, nem bánjuk meg. És rólatok is lekerül a vizes lepedő… A gárdában igaza van aki írta, nálunk itt addig rend volt, amíg a gárda nem masírozgatott. Azóta erre hivatkozva verik a magyarokat, úgyhogy az ülepünket nyalhatják ki, ők tehetnek igenis a cigányok nagy szájáról, ő miattuk adhatott a mszp-szdsz lovat alájuk. Köszi a sok áldozat nevében!

   1. Már ne haragudjon Attila, de ez mi, amit írt?
    Ennek se füle, se farka.
    Ki mint él, úgy ítél.
    Önnek ez csak egy „mindenáron győz a Fidesz” kérdés?
    Hát ez elég primitív hozzáállás!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük