KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Putyin-interjú után pániküzemmódban a mainstream média

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Világszerte heves reakciókat váltott ki Tucker Carlson Putyin-interjúja

Tucker Carlson interjúját Vlagyimir Putyin orosz elnökkel a különböző platformokon több tízmillión tekintették már meg. Pár órával a közlés után, csak az X-en 60 milliós nézettséget produkált, s ez a szám rohamosan nő.

A több mint kétórás beszélgetésre számos reakció érkezett a politikai spektrum mindkét oldaláról.

Candace Owens híres konzervatív véleményvezér, a Daily Wire műsorvezetője szerint a mainstream média „pánik üzemmódban” van, miután Tucker Carlson amerikai televíziós műsorvezetőnek sikerült interjút készítenie Vlagyimir Putyin orosz elnökkel.

Hihetetlenül bölcs. Nemcsak bölcs, hanem bátor is. Nyilvánvalóan sok hazugságot adtak el nekünk

– mondta Owens Carlsonról.

Elég csak visszamenni és megnézni, mit mondott a mainstream média az első napon, amikor Oroszország megszállta Ukrajnát. Ez nagyrészt az érzelmi mérnöki munkájuk, az emberek nem értették, mi történik, de azt mondták nekünk, hogy csak rendben kell lennünk azzal, hogy dollármilliárdok mennek a tengerentúlra. Ezt nevezem én politikai kommentárnak, ők irányítják a gondolatainkat, de valójában nem férünk hozzá az igazsághoz

– vélekedett a neves véleményvezér.

A CNN hevesen támadni kezdte az interjút. A portál cikke szerint

Putyin propagandagyőzelemmel távozik Tucker Carlson alákérdezős interjúja után.

A cikk  szerint Carlson szabad utat engedett az autokratának, hogy manipulálja a nyilvánosságot, és elmondja a történelem saját verzióját, függetlenül attól, hogy az mennyire megtévesztő volt. A lap véleménye szerint a neves amerikai újságíró platformot biztosított Putyinnak, hogy propagandáját a globális közönség előtt terjessze, miközben állításait alig vagy egyáltalán nem vizsgálta.

Ez is érdekelheti:  Háború kezdődött ellenünk? - avagy, nyolc évtized múltán ismét támad a vesztünkre törő “szövetséges”?

A The New York Times szerint Vlagyimir Putyin orosz elnökkel készített interjújával Carlson először került ismét a középpontba, mióta a Fox Newson műsorát megszüntették. A baloldali lap szerint Tucker interjúja jól jött, miközben a republikánusok blokkolják az Ukrajnának szánt további segélyt. A lap szerint Tucker az ilyen, és ehhez hasonló dobásokkal kíván fennmaradni, amióta megszüntették a műsorát.

A New York Times főcíme az volt, hogy  „Putyin arra buzdítja az Egyesült Államokat, hogy tárgyaljanak Ukrajnával a Tucker Carlson-interjúban”.

A Rolling Stone magazin szerint Putyin Tucker Carlsonnal törölte fel a Kreml padlóját. Tucker Carlson interjúja a lap szerint Vlagyimir Putyin orosz elnökkel pontosan úgy alakult, ahogy mindenki várta, nem is annyira interjúként, mint inkább Putyin demonstrációjaként, hogy milyen könnyen le tudja győzni az Egyesült Államok egyik legjelentősebb médiaszemélyiségét.

Az Az al-Dzsazíra címlapon hozta az interjút „Oroszországot nem lehet legyőzni” címmel, utalva az orosz elnök interjúban elhangzott szavaira.

A Tucker Carlson X oldalára feltöltött videót a cikk megírásáig 60 millióan látták.

Magyar Nemzet

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “A Putyin-interjú után pániküzemmódban a mainstream média

  1. AZ VÁRHATÓ VOLT, HOGY A LIBERÁLIS LAPOK TÁMADJÁK A RIPORTOTT . MINHA ŐK OKOSABBAK LENNÉNEK DE SZERINTEM NEM AZOK ,INKÁBB A GLOBÁLIS ELITNEK AKARNAK MEGFELELNI ÉS NEM AZ IGAZSÁGNAK .ENNYIT EZEKRŐL A HAZUG RIPORTEREKRŐL !!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük