Hirdetés
A politikai gátlástalanságnak nincsenek határai

A politikai gátlástalanságnak nincsenek határai

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Kurta Ferkó – miután elzavarták a magyar emberek a nagypolitikából a moslékkoalíció élére – pofátlan gátlástalansággal és a dögkeselyűk fondorlatával próbálkozik ismét a miniszterelnöki pozíciót megszerezni. De elszámította magát.

Olyan jól sikerült az oltásellenes propaganda, hogy a baloldali politikusok körében kimutathatóan egyre többen haláloznak el a korona vírustól. Hogy biztosan az asszony legyen az egyedüli jelölt, miután covid fertőzött lett, országjáró kampány keretében végig látogatta az összes potenciális ellenfelét. Klára asszonyt még a covid sem tudja leteríteni, ezért ő lehet Orbán kihívója a 2022-es választásokon.

Kurta Ferkó kiemelkedő színészi képességű, és képzett KISZ káder, ezért ha valamibe belefog, azt nem csinálja amatőr módon. Azzal büszkélkedhet, hogy a magyar történelemben egyedül csak neki sikerült békeidőben, háborús állapotokat kiprovokálnia egyetlen ripacs monológgal, majd jól elveretni a produkcióját nem értékelő békés tüntetőket. Ezért választotta a Soros alap az Európai Egyesült Államok magyarországi rezidensévé. De mivel Kurta Ferkót már a Soros által idetelepített szakértők sem tartják megfelelő jelöltnek, túlmozgásos izgágasága miatt inkább hasonlít egy hibbant pojácára, mint egy politikai vezetőre, a feleségét tolták előtérbe, így jelezve a baloldal felé, a pozícióért nem érdemes tülekedni, mert a befutó már ki lett jelölve.

Mint a címben is szerepel, új dögkeselyű fajokat fedeztek fel a tudósok. Az Európai Magyarok olyan mint a Demokratikus koalíció, a nemzetállamok tetemén élősködő új dögkeselyű faj. Mivel az Európai Unió nem képes megoldani a nemzetállamok lakósságának vírus elleni védelmét, felmerül a hozzá nem értés, vagy bűnös hanyagság vádja, amivel 2202-ben minden politikai szereplőnek számolnia kell.

Soros nem egy magányos vénember, aki hobbiból a világ sorsát próbálja befolyásolni, hanem egy globális terv, lokális rezidense, de ő irányítja a megvett, megzsarolt, megfélemlített európai politikai vezetőket. Az ma már világos, Európa az USA félgyarmata, és a soros hálózaton kereszül vezénylik mind addig, míg a nagytestvér a világcsendőre. De ez a pozíció megroppanni látszik. A világjárvány, és a belviszályok miatt már nem számít igazi ellenfélnek, Kína, és Oroszország is képes hatékonyan ellenállni, a vírusokkal vívott harmadik világháborúban.  Talán ezért kell a dögkeselyűknek a keleti vakcinák ellen hergelni a lakósságot.

Ma még tabu téma, de holnapra ki fog derülni hol fejlesztették ki, és miért az első vírust, amelynek ma már számtalan mutációja létezik. A vírusfegyver ugyan humánusabb, mint az atomarzenál, ami mindent lerombol, de nagy a valószínűsége, hogy a 2021-re halasztott olimpia is elmarad, mert megjelent egy gyilkos japán mutáns is, amelyet ha megrendezik a világjátékokat, garantáltan még az idén elterjed világszerte.

Ilyen kilátásokkal a dögkeselyűk által irányított moslék koalíciónak akkora esélye, lesz a 2022-es magyarországi választásokon, mint egy féllábú futónak a 2021-es másodjára is elhalasztott olimpián.

 N.P.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Facebook hozzászólások

%d bloggers like this: