A Niedermüller által elűzött zsidó tv-ben a "Hímezz Magyarra!" Dr. Petrányi Szöőr Annával

A Niedermüller által elűzött zsidó tv-ben a „Hímezz Magyarra!” Dr. Petrányi Szöőr Annával

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Heti Tv-ben február 25-én a Hét embere című műsor vendége volt Dr. Petrányi-Szöőr Anna. Érdemes megjegyezni, hogy a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapja egybeesett a Purim zsidó ünnep kezdetével. 

A Heti Tv Európa egyetlen sikeresen működő zsidó tévéje, melynek bérleti szerződését a helyi kerület polgármestere egy bizonyos Niedermüller azonnali hatállyal felmondta. Niedermüller ezen döntése Breuer Péternek a tévé tulajdonosának megítélése szerint kifejezetten antiszemita politikai lépés volt.

A helyi választók által trónra emelt Niedermüller egyidejűleg a zsidó tévével kitette a szűrét az ugyanott működő méltán világhírű 100 tagú cigányzenekarnak is. Ezért a döntéshozó polgármestert megalapozottan nevezik politikai ellenfelei és sértettjei antiszemitának és rasszistának is egyben.

A Dr. Szöőr Annát meghívó műsor szerkesztője az a Schmuck Andor, aki a valamikori Tisztelet Társasága elnökeként – jócskán korábbi súlyfeleslegét elvesztve – „megfogyva bár, de törve nem” áll a vártán és szerkesztőként már mondhatjuk, hogy nemzetben gondolkodva faggatja a börtönéből tavaly novemberben szabadult, minden jel szerint koncepciós vádak alapján, gyilkosok között közel kilenc hónapig fogva tartott jogásznőt.

Panni pedig derekasan és lelkileg megerősödve megy a maga által kiválasztott úton a „Hímezz Magyarra!” országos sikerre ítélt mozgalom motorjaként és a nemzeti oldal egyik meghatározó erős embereként!

Reiner Péter

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:

Országos a felháborodás a Dr. Szöőr Annával kapcsolatos bírói eljárás miatt

8 és fél hónap fegyházban – megaláztatásáról és fogva tartásának körülményeiről beszélt Dr. Szöőr Anna

Harmóniában a hagyományinkkal: Hímezz magyarra – Réti Éva és Szöőr Anna a Katolikus Tv vendégei voltak

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük