KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A neomarxista-liberális árjáknak: Nincs nemzet honvédelem nélkül!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

 

Nézem, olvasom a közösségi médiában a sok „csodálkozó” és értetlen hozzászólást a honvédség utcai megjelenésével kapcsolatban. A legostobább, legbutább megnyilvánulásokkal találkozom, amelyek elsődlegesen olyan emberektől származnak, akik vagy életükben nem voltak katonák – már csak koruknál fogva sem – vagy egyszerűen úgy gondolják, hogy a honvédelem csupán zárt kapuk között a laktanyákban létezik, ahol a katonák egymás szórakoztatására játszanak „katonásdit”.

Természetesen ennek van egy más olvasata is.

Amikor olyanok szólnak hozzá szándékosan zavart és félelmet gerjesztve nemzettársaink között, akik fenenagy liberális felfogásból minden fegyvert eldobnának, mert ugye az az erőszak jelképe és csak félelmet okoz, akkor igenis határozottan fel kell szólalni ellenük.

Van egy régi mondás, miszerint annak kell félnie, akinek van félnivalója. A liberálisoknak van félnivalójuk. Ők attól félnek, ami már jól látható az utóbbi években: a nemzet, az ország önbecsülésében, tartásában, öntudatában, továbbá gazdaságilag és politikailag a nemzetközi térben is megerősödött. Van szava, nem csupán Európa, de a kontinensen kívül létező országok is odafigyelnek arra, mit is tesz a magyar kormány, milyen a kül- és belpolitikája.

Az persze természetes, hogy Magyarország belső ellenségeinek ez nem jó, sőt, nagyon rossz. Ők azok, akik ott ülnek a parlamentben (ellenzéknek mondják magukat), akik mindent megtesznek azért, hogy az ország külső megítélését minden téren rontsák, akik azt szeretnék, hogy ennek az országnak és a nemzetnek ugyanúgy ne legyen tartása, ahogy „Merjünk kicsik lenni!” (Kovács László elvtárs, egykori, állandóan megalkuvó külügyminiszter mondata) alapon volt 2010 előtt. Ezek az emberek életveszélyesek, kártékonyak és nemzetpusztítók.

Ők azok, akik az országon belül is minden lehetőséget kihasználnak, hogy mindazokat az értékeket, melyeket ez az ország 2010 után elért úgy mutassák be, hogy az dehonesztáló legyen. Teszik ezt a közösségi médiában is, van hozzá kellő erejük, pénzük és emberük. A legszörnyűbb azonban azoknak az embereknek a sora, akik a vörös vírussal fertőzve önként és dalolva beállnak mögéjük és meggyőződésből harsogják az ostobaságok tömegét. Ezek közé tartozik a honvédség megjelenésének félelemgerjesztő hatása a közterületeken.

Ez is érdekelheti:  Fricz Tamás: Nem állunk meg Schwechatnál

Nos, ezek a szerencsétlenek, a szándékosan ártók vonalán, a józan paraszti eszüket sem használva képtelenek tudomásul venni azt, hogy a hadsereg fegyveres testület. Még békeidőben is. Tudomásul kell venni – mert ez azon túl, hogy szükségszerű, de természetes önvédelmi reakció is – egy ország rendjének és biztonságának fenntartásában a rendőrségen kívül igenis felhasználható a honvédség is. Ha tetszik, ha nem. Most pedig olyan helyzet van, amikor nagy szükség van honvédeinkre, ugyanis az országban veszélyhelyzet van, egy olyan rendkívüli állapot, amiben a rend fenntartása elengedhetetlen.

Olvasom a sok buta kérdést, hogy a katonák miért vannak jelen a közterületeken fegyverrel. Te szerencsétlen, aki ezt a kérdést feltetted – mivel legyen ott a katona? Kenyérsütővel? Még egyszer az ostobáknak és tudattalanoknak: a HONVÉDSÉG FEGYVERES TESTÜLET és a katona munkaeszköze a fegyvere. És igen, golyóálló mellényben – merthogy az is a felszereléséhez tartozik. No, persze még más is, amit nem látsz! Ja, és van itt még valami, amit szintén nekik, a rosszakaratúaknak a liberális, újmarxista árjáknak címzek:

A kormánynak nem csupán joga, de kötelessége is megvédenie nemzetét, amelynek eszközrendszere a fegyveres testületek erőszakmonopóliuma. Csak most 2020-ban nem a nemzete ellen, hanem érte. 2006-ban ez kissé másként volt és most éppen azok sikítoznak, akik ma is azok mellett állnak, akik azt a gyalázatot akkor elkövették.

Ne féljetek neomarxista-liberális árják, a ti szemeteket senki nem fogja kilőni. Azt viszont soha nem hagyjuk, hogy még egyszer saját nemzetetekre rontsatok, mert a nemzetnek van tartás és van ereje!

Szépe Áron

Nyitókép: honvdelem.hu

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük