A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Nemzeti InternetFigyelő (NIF) fontos felhívása Olvasóihoz

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Tisztelt NIF Olvasók!

A Nemzeti InternetFigyelő már több mint 13 éve működik, több ezres olvasótáborral, a közösségi oldalakon (Facebook, Twitter, VKontakte) is jelen vagyunk, nagyon sokan közvetlenül a Facebookról értek el bennünket.

Azonban az utóbbi három hónapban a Facebook elérésinkben drasztikus visszaesés tapasztalható csakúgy, mint több más nemzeti-konzervatív oldal esetében. Joggal vélelmezzük, hogy a Zuckerberg tulajdonát képező közösségi médium célzatosan lecsökkentette a portálunk által közzétett anyagok elérhetőségét. A tendencia jól érzékelhető és mérhető, amit mással magyarázni nem lehet.

Szeretnénk felhívni valamennyi, a szabad véleménynyilvánítás és sajtószabadság fontosságát és a hírek cenzúramentes hozzáférését értéknek és elvárásnak tartó Olvasónk figyelmét arra, hogy valóban cenzúramentes alternatívaként figyelmükbe ajánljuk a Facebook mellett a VKontakte oldalunkat is, melyet erre a linkre kattintva érhetnek el: https://vk.com/nifhungary

A rendszer működése és felépítése nagyon hasonlít a Facebookra, átlátható, megbízható és számos kiváló szolgáltatást kínál.

Várjuk Olvasóinkat a Nemzeti InternetFigyelő (NIF) VKontakte csatornáján!

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: