KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Mi Hazánk elnöke: ukrán terroristák fenyegetik a magyarokat (videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke legújabb videójában kiemelten foglalkozik azzal a kijelentéssel, amelyet a minap tett a szélsőséges Ajdar ukrán neonáci zászlóalj korábbi vezetője.

Magyarország ukrán megszállását javasolja egy neonáci ukrán tiszt

Toroczkai emlékeztetett arra, hogy 2015 óta folyamatos zaklatásnak és a kisebbségi jogaik csorbításának vannak kitéve a Kárpátalján élő magyarok. Mint felidézte, a 2017-es oktatási törvénnyel, azután pedig a 2019-es államnyelvről szóló törvénnyel súlyosan korlátozták a kárpátaljai magyarok anyanyelvhez való jogát.

A parlamenti párt elnöke felidézte azokat az eseményeket, amelyek folyományaként magyar jelképeket távolítottak el, és az ukrán belbiztonsági szolgálat a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség irodáját is megszállta fegyveres egységeivel, a szervezet vezetőit hazaárulással és szeparatizmussal vádolva.

Maga Toroczkai László is naponta kapja a fenyegetéseket. Legutóbb azonban a Mi Hazánk parlamenti frakciójának valamennyi tagja egy konkrét fenyegetést kapott emailben, amelyben autórobbantásról, irodafelgyújtásról és a frakció tagjainak meggyilkolásáról írnak a feladók.

Toroczkai László videója itt tekinthető meg magyarul:

Toroczkai László videója angol felirattal:

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Döntött a bíróság: hiába csapott le a brüsszeli karhatalom, szerdán Orbán Viktor és Mateusz Morawieczki is felszólal

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “A Mi Hazánk elnöke: ukrán terroristák fenyegetik a magyarokat (videó)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük