KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A mélyebb réteg – avagy tanuljunk a macskától

A mélyebb réteg – avagy tanuljunk a macskától

Nem tanultunk a macskától, pedig tudtuk, merre fog felrepülni a légy. S lám, mellbe vágott, hogy mindenféle bejelentés vagy magyarázat nélkül 90%-al csökkent a magyar kormány tagjainak, a magyar kormányzat intézményeinek Facebuckán található posztolása, elérhetősége, helyfoglalása, jelenléte, magyarázata, elemzése.

Nos, aki elhiszi a kis gonosz denevérről szóló mesét, ahogy a magányosan élő, magában beszélő, mama kedvence tobzoskára vetődve lökött koronákat a nyakunkba valami kínai piac főzőüstjéből, az vélhetőn arról is meg van győződve, hogy elhagyott erdei kutak mellett alkalmas időben megcsókolt béka királyleánnyá, vagy éppen királyfivá változhat.

S hogy a békás népmesék lejegyzése óta mennyit zökkent arrébb a holdkóros idő – mi sem bizonyítja jobban, mint hogy ma már semmiféle varangyot nem szabad (tilos!) férfi vagy nő kategorizálással sértegetni. Mert olyan, hogy férfi meg nő – az emberiség meglehetőst elenyésző, ámde annál hangosabb, erőszakosan hiszterizáló minoritása szerint nincs. Helyette holmi valami van. (Hiszen az emberi nyelvekben több tízezer éve fejlődő kifejezések és formák itt megtorpannak.) Nehezíti az árok átugrását, hogy az eddig bevált rendszertani besorolások (békák = kétéltűek) is lehetnek sértők, mert azok is valamiféle ellentétet állítanak fel a máshová soroltakkal szemben. Hagyjuk is a fenébe az egészet, és fogadjuk el, hogy a fülünk lett a legfontosabb érzékszervünk, mellyel már aznapi ébredésünk előtt meghalljuk, mit is kell/lehet mondanunk, tudnunk? (Kis fejlődéssel: mit, miről és hogyan álmodhatunk?)

Pertry Zsolt valószínűleg nem jól hall, ezért ugrott lepkére a kiváló kapus olyan borzalmasakat mondva, melyek vetekszenek az artista denevér és magában nyammogó tobzoska nászából ránk ugráló koronások tagadásával. Ráadásul olyan területekre tévedt, amikhez nem ért. A családról beszélt. Ő, akinek van családja, így már nem lehet tisztán elméleti szakember. A bevándorlásnak becézett tűrhetetlen elárasztásról. Hiszen szabályos munkaszerződéssel ment Németországba, nem valami bérelt hűtőkamionban fulladozva. Mit tudhat ő bevándorlásról? Nem Petry védelmében szólva – csak úgy mellékesen említve, némi önvizsgálattal kiderül, hogy mi is, Magyarország normálisnak minősíthető túlnyomó része meglehetőst lassúnak számító reagálással veszünk részt a viharoktól dúlt közéletben. Nyilván azért, mert a történelem során egymásra épülőn fejlődő értékrendszerünkkel nem vagyunk képesek követni a pillanatonként változó trendet, ideje tehát a felületi felháborodásainkból a mélyebb rétegekbe hatolni. Nincs mese, a macskától kell tanulnunk, a macskától, mely álmosan lassú mozdulattal kapja el a felröppenő legyet. Nem azért, mert mancsa gyorsabb a levegőben cikázó légy repülési sebességénél, hanem azért, mert tudja, merre fog elrugaszkodni, és elé nyúl.

S miközben tanulási szándékkal figyeljük a napon álmoskodó cicust, idézzünk fel olyan elmefuttatásokat, melyek szerint az emberiség nemekre bontása, azaz két, egymástól különböző csoportra repesztése csak az emberi gondolat világában létezik. Tegyük zárójelbe, hogy a teremtett világ léte – növényektől az alsóbb, felsőbb rendű szervezetekig mind e kettérepesztettség állapotának egészségességétől függ, – mert az zavarná mondanivalónkat, mely az emberi világ, tetszés szerinti változtathatóságáról szólna. Tehát egyik reggel kimondunk valamit, ami viharos gyorsasággal változtatja át az emberi kapcsolatokat, vagy a helyükbe szemzett valamiféle vad ötleteket.

Ma már túl vagyunk a szivárványba burkolózottan kötelező felvonulásokon, cipőcsókolgatáson, kisgyermekek nemváltásain, a nem nélküli világba ordítottan bevallott nemi állapot azonnali elfogadásán. Ismét a gondolatig jutottunk, s akinek helytelen gondolatai vannak, az nem kap több megrendelést, reklámot, munkahelyet, annak nem adunk el, és nem veszünk tőle többé, nem kap szerepet, nem írhat újságba, nem utazhat olimpiára, nem nevezhet filmeket fesztiválra, – egyszóval: alapos, demokratikus könyörtelenséggel csináljuk ki. Ezért nyargalnak szerte a PC beszéd fürkészei, és teszik fel vízválasztó kérdéseiket: Önök miért nem írnak erről? Mit gondol a…? Még nem hallottuk nyilatkozni. Önnek mi a véleménye…? És a helytelenül nyökögőkre azonnal ráomlik a teljes megsemmisítés.

A macska tudja ezt. Azt is, hogy most van az ideje a mást gondolók (ó, a létező bolsevizmus harmatos másként gondolkodása!) kötelező, és azonnali kiiktatásának. Nekiláthatunk. A mi BLM mozgalmunk a nemzetállam lesz, és a nemzetközi állapotokhoz és demonstrált gyakorlatokhoz igazodva, aki mást mond, mást gondol erről, mint a túlnyomó zöm (tehát, nem az elenyésző, ámde annál hangosabb, a normalitáson kívül esők), azt nem csak jogos, de egyenesen kötelező síri hallgatásra kényszeríteni. Állásokból való kiűzéssel, végzettségeket igazoló okmányok visszavételével, stb, stb. Bölcsődei – óvodai szinttől a felső iskolákig, Akadémiáig. Más területen a törvényhozástól, bűnüldözésen át az ítélethozatalig. Nálunk most így viharodik, nem demokratikusan békés sortüzekkel. Hiszen az egész úgyis csak gondolati játék, az emberi elmében létrejövő valóság, mely pillanatról pillanatra, gondolatfutamonként változhat!

S ha már elviselhetetlenné gyorsul az álmos idő, tarthatunk egy világnagy találkozót, ahol megegyezünk, hogy maradjon minden a teremtés rendje szerint, ami bőven elég, emberéletnyi feladatcsokrot rejt magában ahhoz, hogy képesek legyünk úgy-ahogy megtanulni, s talán a végére – némiképp megérteni.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük