KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Egyelőre függetlenként folytatja Székelyudvarhely polgármestere

Egyelőre függetlenként folytatja Székelyudvarhely polgármestere

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az élet alátámasztotta, hogy a bejegyezni szándékozott Székelyudvarhelyért Párt bejegyzését tudatosan akadályozták meg sajnos irigy és bizonyítottan korrupciós magyar kezek, és félő volt, hogy a sikeres polgármester és csapata nem tud elindulni a kétharmados győzelmet hozó tavalyi helyhatósági választásokon, ezért kényszerült „időszakosan”, egy alkalomra kölcsön kérni a POL címkéjét a pártba belépve.

Nem akarom, és nem tudom megérteni a már fél éve húzódó politikai büntető itthoni és otthoni diszkriminációt, mely végső soron a város hű polgárai ellen irányul.

Csak a politikai vakságban szenvedők képtelenek olvasni a sorok között.

A város tiszteletbeli székelyeként és díszpolgáraként:

Reiner Péter
vészkorszak-túlélő


A történtekkel kapcsolatban részletes beszámolóval szolgált tegnap a Transindex hírportál, mely Ember Attilának, Gálfi Árpád székelyudvarhelyi polgármester tanácsadójának az UH.ro hírportálnak adott információi alapján elemezte a kialakult helyzetet.

Ember Attila elmondta, hogy megfosztotta tagságától Gálfi Árpádot a Szabad Emberek Pártjának (POL) megyei közgyűlése, így nem lehet összeférhetetlen a Székelyudvarhelyért Párt alapítói minőségével, továbbá mivel Gálfi nem lehet egyszerre két pártnak a tagja, a kizárás már korábban is felmerült a Székelyudvarhelyért Párt bejegyzése miatt.

A kizárás az összeférhetetlenség elkerülése mellett azért is Gálfinak kedvezett, mert ha önként mondott volna le, az felvetette volna a polgármesteri mandátumának elvesztését is. Gálfi így hivatalosan független polgármester lesz, már amennyire a Székelyudvarhelyért Párt mellett független tud lenni az ember. Törvény szerint viszont egyelőre sem ő, sem a tanácsosai nem tudnak pártot váltani, ez majd csak 2024-ben következhet be – olvasható a Transindexen.

A teljes cikk IDE kattintva olvasható el.

A Transindex Gálfi Árpáddal készített interjúja legutóbbi, sikeres megválasztását követően:

https://www.facebook.com/watch/?v=833116144109224

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Még nagyobb sebességre kapcsolt az ukrán kényszersorozás, vagyis emberrablás (videó)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük