A magyar Országház épületét gúnyolja ki az EPP durván és ízléstelenül

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az Európai Néppárt európai parlamenti képviselőcsoportja a magyar gyermekvédelmi törvény plenáris vitájához közzétett sajtóközleményében a magyar Országház szivárványszínűre pingált képét használja – írja a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának sajtóközleménye.

A magyar Országház épületét gúnyolja ki az EPP durván és ízléstelenül Fotó: EPP

A Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportja felháborítónak tartja az ízléstelen provokációt és tiltakozik a magyar államiság és a nemzeti függetlenségünk minden magyar ember szívének egyformán kedves szimbólumának méltatlan megcsúfolása ellen! Több tiszteletet a magyaroknak! – írják lapunknak eljuttatott közleményükben.

Az Európai Néppárt végigpanaszkodta Európát, amikor Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság néppárti elnökének képe szerepelt Magyarországon egy plakáton. Ezek után a magyar államiság és a nemzeti függetlenségünk minden magyar ember szívének egyformán kedves szimbólumát, a magyar Országház – idén éppen 120 éves – történelmi épületét gúnyolja ki az EPP durván és ízléstelenül. A Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportja a leghatározottabban tiltakozik az EPP európai parlamenti képviselőcsoportja nevében kiadott sajtóközlemény képi megjelenítése ellen, ami sértő minden jóakaratú magyar ember számára. Több tiszteletet követelünk a magyaroknak – írják.

Gondola

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük