KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A krokodil könnyezik! – Gondolatok Szili Katalin szavai nyomán

Nem szeretem az MSZP-t. Sőt, utálom őket, mert minden mézes-mázos (demokráciát és szociális érzékenységet emlegető) szavuk hazugság, félrevezetés.


„Összeomlott a szocialista párt” – mondja Szili Katalin. Bármennyire szomorú is ez az Ő számára, én nem fakadok könnyekre, ellenkezőleg, az efféle szavak óvatosságra intenek. Az MSZMP-MSZP alakulat bebizonyította – hiszen többször hatalomra kerülve (már 1918-tól kezdve) ezt tapasztaljuk -, hogy a demokráciát és a szociális törődést csak szájjal műveli, s a valóságban mindig is diktatúra és zűrzavar, sanyargatás és fenyegetés kísérte kormányzásukat! A kádári néhány engedékenyebbnek látszó évben is kemény (de ügyesen bújtatott) erőszak jellemezte őket, s azt a néhány évet (talán 1968-1978 közötti pár évet, majd a ’80-as évek némi „puhaságát”) leszámítva durván sanyargató volt ténykedésük; a „lazaságuk” levét pedig mi ittuk meg, s nyögjük ma is terheit. Ez ’90 után sem változott, sőt, az a viselkedésük, ahogyan a ’80-as évek végén – látva, hogy hatalmuk tovább úgy nem tartható, s bukásuk biztos – „a lovak közé dobták a gyeplőt”, ugyancsak azt mutatja, hogy a hatalom átmeneti elvesztése a későbbi visszatérés reményében azt is megérte nekik, hogy mi hatalmas árat fizettünk (s fizetünk mind a mai napig) érte. Ennek a következménye az a rablórivatizációt követő elmúlt húsz év (minden elképesztő nyomorával, keserűségével, hazugságával együtt), aminek terheit ma mi, a széles tömegek (az ú.n. NÉP) viseljük!

A bolsevik bagázs – bármi áron – a hatalom visszaszerzésére törekszik, s demokráciáról, szociális érzékenységről papolás ide vagy oda, nekik nem számít, hogy mi milyen árat nyögünk ki érte (értük, hatalmukért).

Ezt igazolja Szili Katalin nyilatkozata, véleménye, értékelése is, amit a választások után tettek közzé. Már világosan látszik, kik és milyen irányba képzelik el a „nagy visszatérést”. Az MSZP (vagy már ők sem tudják, minek is nevezzék magukat!) újra elővette a varázsszavakat (demokrácia, szociális érzékenység, nemzeti értékek megőrzése, hazafiasság) – melyeket természetesen minden más párt is ugyanígy elő-elő vesz, ha bajba kerül, ha ránk, tömegekre van szüksége -, s zászlajukra ezeket írva kezdik el soraik rendezését.

Ez is érdekelheti:  Az ukrajnai háború abszolutizálása

De a patás mégis patás marad, bármilyen maskarába bújik is!

Abban igaza van a Nagyasszonynak, hogy az elmúlt nyolc évben az MSZP már semmilyen értelemben nem volt sem magyar, sem szocialista! Ideológiai alapjukat réges-rég elveszítették, éppen ellenkező irányt képviseltek, mint az elődpártjuk, s már csak egy újgazdag, vadkapitalista kajmán-fészekként működött a párt. Ragadozó, mindenféle maffia és globalista kapcsolatokkal terhelt, dúsgazdag, könyörtelen terroristák gyülekezetévé vált a nevében még magát magyarnak és szocialistának hazudó bűnszövetkezet. S bárhogy próbál most valami Új Messiás szerepre, valami igazságkereső-kimondó Hős képére váltani Szili Katalin, bizony, keményen ott maradt a bandában akkor, amikor pedig világosan látnia kellett volna, hogy ez a párt sem nem magyar, sem nem szocialista, csak egy vérengző hüllő! De neki is meg kell élnie, ugyebár,… Szóval a koncért, a munka nélkül (ne nevezzük munkának a teremtő érték nélküli hobbi-tevékenységet!), a felelősség legkisebb terhe nélkül mégis jobb élni, még megalkudva is, mint kiszállni abból az aljasságból, amivel állítólag nem ért egyet. Ha már volt MSZMP-seket nézek, sokkal elfogadhatóbb nála Pozsgay, aki ki mert lépni abból a bandából, amelyikben csalódott, ahol meghasonlott önmagával, s új irányt vett! De az, aki – már bocsánat a hasonlatért – a saját tányérjába piszkít, nem elfogadható számomra, még akkor sem, ha kimond bizonyos részigazságokat! S bárhogy szépíti is szerepét, Szili éppen olyan ragadozó maradt, mint fészek-testvérei! „A krokodilok viselkedése sokkal összetettebb, mint a többi hüllőé; képesek megjegyezni nevelőjüket – akit így nem is bántanak, sőt engedik, hogy simogassa őket –, névre is hallgatnak (Wikipédia)”. Vigyázat, mert azért ezek a lények vérengző, kegyetlen hidegvérű fenevadak maradnak!

Szili Katalin – miközben a jól bevált és megtanult módszer szerint „önkritikát” gyakorolt pártja nevében -, már a „hogyan tovább ?”-on gondolkodik, bár most úgy tűnik, hogy könnyezik a krokodil. Hogy miért? Elpocsékolt éveiért, parlamenti tisztségéért, pártjáért, pozíciójáért? Nem tudom, de az biztos, hogy nem értünk, kisemmizett, meglopott, becsapott, nyomorba döntött magyar polgárokért! Mert tudjuk, hogy mit jelent a krokodil könnye: már eszi áldozatát!

Ez is érdekelheti:  Az ukrajnai háború abszolutizálása

ISTEN ÓVJA MAGYARORSZÁGOT!

Czakó István


Nemzeti InternetFigyelő

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

3 thoughts on “A krokodil könnyezik! – Gondolatok Szili Katalin szavai nyomán

 1. Teljes mértékben egyet értek az olvasottakkal,hozzáfűzném, hogy
  az MSZMP-ből átvedlett MSZP-sek a bosszúpolitizálást választották
  nemzetük ellen.Mondván- Ti Magyar emberek akartátok a kapitalizmust-mi megmutatjuk nektek milyen.Ők(kisbetűvel)megmu-
  tatták,hogy milyen is az ő felfogásuk szerint. Szó szerint értették és értik”Miénk a gyár miénk az ország”Sajnos a 4+8év alatt sikerült is a
  bolsevik szlogent teljes mértékben végre hajtani.Igazgató elvtársakból,
  elnök elvtársakból átvedlettek Urakká,párttitkár elvtársakból tanácsa-
  dókká.Én úgy tudom,a kígyó vedlés után is ugyan olyan lesz,mint ko-
  rában volt,legfeljebb tapasztaltabbá válik.Az aljas hiénák már most az
  önkormányzati választások után két nappal bérenceik,vagy hülye
  zsurnalisztáik útján, arra kíváncsiak,Tarlósnak mi lesz a legfontosabb,metró?kerékpár?hajléktalan ügy?.Még a főpolgármes-
  teri szék karfáját sem érinthette,nem hogy ismerné a valós helyzetet.Hiszen ott is hazudtak reggel,este.A Blikk nagy esze,
  Erdély S.Péter az önkormányzatok sanyarú helyzete miatt már
  most azon”aggódik?”,kézrátéttel sikerül-e a helyi bajokon úrrálenni.Kicsit elkésett az aggodalma.Nem?Ez a helyzet amiben az ország van,nem ugyan az,amivel a Meggyesi kormány indított.
  Akkor volt miből osztogatni.Nagyon remélem,most is lesz,csak e-
  lőbb vissza KELL venni azt, amit elloptak-raboltak a nemzetüktől.
  Ha egyáltalán a nemzetüknek tekintettek minket.Ha nem, akkor meg pláne vissza jár,mert AZ A MIÉNK!
  SZ. I.

 2. Tegyük hozzá, hogy lett volna idő, alkalom és erő mindezek megakadályozására, (vagy legalább a 4+8 megrövidítésére), ha LETT VOLNA SZÁNDÉK azok részéről, akiknek mindez adva volt. Ám ők a sültgalambot választották. Megvárták a végső lepusztulást, hogy az ölükbe hulljon a kétharmad, majd a hétnyolcad. Ám utána egy nappal már „tartózkodtak” a lusztrációs törvényjavaslat tárgysorozatba vételétől. Féltek, hogy az ő bagázsuk felét is ki kellene zárni a közéletből.
  Ezért aztán Kedves István, hiába reménykedsz, hogy „ezek” visszavesznek bármit is. Úgy értem, bármi lényegeset, értékeset. Mert látszat-intézkedések lesznek bőven, — ahogy azt már eddig is megszokhattuk, és akár megvalósítják a JOBBIK összes programpontját, de inkább ne tennék.
  Egyébként félő, hogy hamarosan mindezeknek a jelentősége eltörpül a készülődő világesemények mellett. Az európai „terror-fenyegetések” híresztelése nagyon rossz előjel! Olvassátok el Posta Imre legutóbbi írását „az új terv” címmel! (Nem mindent hiszek el neki sem, de ebben sok logikus megállapítás van.)
  Cs.J.

 3. Szili művésznő sok kitüntetése, a pozÍcióhoz járt, szomorú, hogy oda kerülhetett. De emlékezzetek Maczó Ágnesre, ő is elnök volt, és kivágta Torgyán, mint a macskát sza… No ilyen tisztelet, Magyar Országgyűlés Házelnökének lenni! „Mindig találnak új hülyét” mondta már József Attila!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük