KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A rosszkedv múlik, a mozgalom fejlődik

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Másképp írok véleményt a tegnapi helyhatósági választásokról, mint ahogy előre terveztem. Tegnap ott voltam a JOBBIK kampány stábjának eredményvárójában, a Novotelben. Hiba volt, bár ne mentem volna.

Hiba volt, mert bizonyos politikai csalódást éreztem. Vágytam a sikert, s ez most nem jött látványosan, igaz semmiképpen nem beszélhetünk ezzel szemben vereségről. És hiba volt olyan szempontból is, hogy most először légüres teret éreztem magam körül, ami nem ellenségességet, vagy közönyt jelentett, mert azt nem volt módom tapasztalni.

A gárdisták által szigorúan őrzött VIP terembe nem akartam belépni, ahol a képviselők, az elnökség és a csókosok voltak. Viszont akikkel találkoztam, az országgyűlési képviselők és az elnökség tagjai közül, szeretettel köszöntöttek.

Több telefont kaptam a támogató szimpatizánsoktól, hogy a kampány csend végén az első hírek a „HIR” és az „ECHO” TV-kben úgy hangzottak: a Jobbik most először nem várja támogatóit, szimpatizánsait és közmunkásait az eredményváró helyszínére.

Ezt túlzásnak tartottam többed magammal, ezért tiltakozni akartam, de a hír kivételesen nem volt túlzás. Mert valóban nem várta a mozgalom híveit, és azok nem is jöttek! Ritka volt a levegő a Novotel sajtóvárakozójában. A hívek, ha akartak volna, sem találkozhattak volna szeretteikkel, akiket három választáson keményen segítettek és helytálltak, mert a szigorúan őrzött és megterített VIP terembe csak a meghívottak léphettek be.

Nem tudom, a többi párt hogyan szervezte meg önnönmagát hívei szempontjából, nem is érdekel, de ez a helyzet (a JOBBIK-nál) meglepett.

Megkezdtem a fényképek készítését, de Gaudi-Nagy Tamás és Hegedűs Lóránt után abbahagytam, és úgy hagytam el a sajtótermet fél óra elteltével, hogy nem vártam meg a mozgalom néhány perccel később megszólaló vezetőjét, azt már otthonomban néztem végig.

Hiba volt bemennem, és ezért nem tudok most először esetleges tévedésektől is hemzsegő, mégis fölrázó politikai kommentárt írni. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy egy jottányit is változott volna a véleményem, látom a viszonylagos sikertelenség okait, meg vagyok győződve a Jobbik küldetésének valós politikai szükségességéről, céljairól, és három megválasztott polgármesterének és képviselőinek a közgyűlésekbe történő végleges beágyazódásáról, s a célok szerinti értékek mentén való politizálásának történelmi távlatosságáról.

Rossz kedvem átmeneti, s szerintem a napi teendők és a civil politizálás kedvencünkre gyakorolt nyomása helyes és szükséges irányban tarthatja a reményeink szerint fejlődő nemzeti radikális mozgalmat.

Reiner Péter

Nemzeti InternetFigyelő


Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “A rosszkedv múlik, a mozgalom fejlődik

  1. Kedves Péter!
    Az EU választások óta nem pihentek.
    Sokszor saját alapszervezeteik ügyeinek tisztázására sem volt idejük.
    Egyébként nem hiszem, hogy Önt bármi eltávolítaná a nemzet ügyétől.

  2. Aki egyszer meggyőződésből Jobbikos lesz, az talán érdekes módon mindig is az volt, és örökké az is marad. A Jobbik programja, elvei, és erkölcsisége csak megerősíti ebben a meggyőződésben. A 2/3-os cionista kormánypárt eddigi hazudozásai, aljaskodásai, és a még csak ezután jövők, egyre többeket fog elundorítani a Fidesztől, és annak bandájától, és csatlakoznak a haza érdekeire koncentráló Jobbik táborához. Vagyunk még elegen magyarok, de nem elhanyagolható, hogy Orbán folyamatosan szivattyúzza hazánkba a megszálló izraeli erőket, amelyekkel megítélésem szerint , rövidesen véres konfrontációra fogunk kényszerülni. A húsz éves ország lopók csak erősítik a hatalmukat, diktatúrát építenek, nagy média hazudozás mellett. Ezt egyre többen fogják felismerni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük