KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A köztévé riporterét vízzel öntötték le, és megafonnal üvöltöztek az arcába

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

„Ma Csaszi, holnap én, vagy más kolléga. Ma még csak víz. Holnap már mi…?” – tette fel a kérdést Facebook-oldalán Császár Attila egyik kollégája

Molnár J. Péter riporter közösségi oldalán megjelent bejegyzés szerint Császár Attilát, a közmédia riporterét „méltatlan és megalázó atrocitás érte”. A poszt szerint munkavégzés közben vízzel öntötték le, miközben egy tüntető közvetlen közelről megafonon ordított rá és operatőr kollégájára – írta meg a mandiner.hu.

A Telex szerint a megafonos személy nem más volt, mint Pankotai Lili.

„Kollégám egyike a magyar televíziós híradózás legtapasztaltabb, legfelkészültebb riportereinek. Munkáját magas színvonalon végzi az 1990-es évek elejétől fogva. A 2006-os tüntetéssorozat alatt végig az első vonalból tudósított, operatőr kollégáival együtt kimagasló teljesítményt nyújtva. A magyar újságírótársadalom nevében visszautasítom az erőszak minden megnyilvánulási formáját, és a jövőben kiemelten kérek minden demonstrációszervezőt, hogy biztosítsák az újságírók biztonságos munkavégzésének feltételeit. Ma Csaszi, holnap én vagy más kolléga. Ma még csak víz. Holnap már mi…?!!!!!” – olvasható Molnár J. Péter bejegyzésében.

Kiemelt képen: Pankotai Lili ripacskodik 2023 október 23-án, egy tüntetés címszó alatt futó zavaros akcióban / Fotó Facebook

Ez is érdekelheti:  Orbán Navalnijról: Sovinisztáknak a magyar parlamentben nem jár tisztelet

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “A köztévé riporterét vízzel öntötték le, és megafonnal üvöltöztek az arcába

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük