KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ki kell rúgni Magyarországot az Európai Unióból – írja a Forbes szerzője

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A lengyel választások elemzésétől hamar eljutott Orbán Viktorig a Forbes publicistája, Mike O’Sullivan, aki úgy véli, ki kell alakítani egy olyan mechanizmust, mely segítségével Magyarország kirúgható az Európai Unióból.

Itt az ideje, hogy az Európai Unió szigorúan szankcionálja Magyarországot, és kitaláljon egy olyan mechanizmust, mely segítségével kirúghatja az Európai Unióból – írja véleménycikkében a Forbes szerzője, Mike O’Sullivan.

Pedig alapvetően a lengyel választások eredményeinek elemzésével foglalkozott, ám így is hamar eljutott Orbán Viktorig, szerinte ugyanis a magyar miniszterelnök egyértelmű vesztese a valószínűsíthető kormányváltásnak.

O’Sullivan felhozta, hogy Orbán Viktor találkozott Vlagyimir Putyin orosz elnökkel Kínában, és szerinte ezzel „kifejezte, kihez hű igazán”.

Mandiner

Ez is érdekelheti:  Felgyújtotta magát az izraeli követség előtt az amerikai katona (videó 18+)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Ki kell rúgni Magyarországot az Európai Unióból – írja a Forbes szerzője

  1. Ez éppen olyan hülye, mint az összes többi. Lengyelországot most úgy írja le, mint a „jobban viselkedő” országot. Igen, pontosan ez a cél. Ne szólj az érdekedért, hanem ugass együtt a farkascsordával. Akkor jó fiú leszel és megsimogatják a fejecskédet.

    1. Mike O’Sullivan is le akarja nyúlni azt a énzt, ami Magyarországnak járna ??
      Későn kezdett lobbizni, mert a brüsszeli i(gaz)emberek talán már régen lenyúlták – még akkor is, ha Ukrajna számlájára könyvelték el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük