KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A keszthelyi „függetlenek” átverik a választóikat – így trükköznek a liberálnyikok

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A baloldal – függetlennek álcázott – jelöltjei Keszthelyen nem tüntették fel a plakátjaikon, hogy a gyurcsányista Demokratikus Koalíció és a liberális Momentum is támogatja őket – mondta ki a helyi választási bizottság. Eközben az is kiderült: a civil, egyesületi színekben induló polgármesterjelöltjük honlapján a Momentum Mozgalom gyűjti a választópolgárok adatait – adta hírül a Magyar Nemzet.

A baloldal Keszthelyen is a jól ismert trükköt alkalmazza: „függetlenként, civilként” indulnak a választásokon. Azonban szokásukhoz híven már hónapokkal ezelőtt lebuktatták magukat.

 
Feltűnik Dobrev Klára

Május végén például az elvileg „független” jelöltek a városba látogató Dobrev Klárával kampányoltak, az eseményről videó is készült. A Keszthelyi Polgárok Facebook-oldal meg is jegyezte a rendezvényről: Dobrev Klára látogatása bebizonyította a keszthelyieknek, hogy a magukat függetlennek és civilnek hazudó ellenzék képviselőjelöltjei az ő emberei.

Momentumos polgármesterjelölt

A keszthelyi baloldal a Városukért Tenni Akarók Egyesült (Vártak) színeiben indul, polgármesterjelöltjük Tóth Gergely. Mint azt a Keszthelyi Polgárok Facebook-oldal kiszúrta, Tóth weboldalának adatkezelőjeként a liberális Momentum Mozgalom van feltüntetve.

Vagyis a polgármesterjelölt honlapján látható petíciók kitöltőinek adatai a Donáth Anna vezette liberális politikai párt birtokába kerülnek.

Ennyi „véletlen” egybeesés már a keszthelyi választópolgároknak is feltűnt, akik bejelentést tettek a választási irodánál, mondván: a baloldal jelöltjei átverik az embereket. A testület május 31-én vitatta meg a kérdést.

Átverik a választókat

A választási irodához benyújtott panasz lényege az volt, hogy az álcivil jelöltek, így Dékány Péter, Szántó András és Tóth Balázs megtévesztik a választókat, ugyanis a baloldalhoz tartozó jelölőszervezeteiket nem tüntették fel a plakátjaikon.

A testület megállapította, hogy Dékány Péter és Szántó András esetében a jelölőszervezetek a Vártak mellett a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció, míg Tóth Balázs esetében a Momentum a másik támogató – a Vártak mellett.

A választási bizottság kimondta, hogy a baloldal jelöltjeinek magatartása alkalmas a választók megtévesztésére, érti a választás tisztaságát, és a szóban forgó jelölteket eltiltotta a további jogsértéstől. A keszthelyi baloldalnak immár papírja van arról, hogy át akarta verni a saját választóit.

 

Ez is érdekelheti:  Dr. Bene Gábor: Ki tehát a Magyarok Istene? - A WEF egyre ellenségesebb a kereszténységgel

Kiemelt kép: MTI/Kovács Tamás

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “A keszthelyi „függetlenek” átverik a választóikat – így trükköznek a liberálnyikok

  1. Vagyis ugyanazt csinálják, amit a fideszhátterű „függetlenek”. Egyik kutya, másik eb…. — és mindegyik hazug disznó…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük