KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A kanadaiak több mint egynegyede támogatja az eutanázia kiterjesztését a szegényekre és a hajléktalanokra

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Egy nemrégiben végzett felmérés szerint a kanadaiak több mint egynegyede támogatja az eutanázia kiterjesztését a szegények vagy hajléktalanok számára, a legtöbben azonban ellenzik az úgynevezett kanadai haldoklóknak nyújtott orvosi „segítségnyújtás” (MAiD) törvények további kiterjesztését vagy könnyítését – számol be a Life Site News.

A Research Co. által végzett, május 5-én közzétett felmérés szerint a kanadaiak mintegy 28%-a támogatja az eutanáziát a hajléktalanok esetében, és 27% támogatja, ha a szegénységről van szó.

Ugyanez a felmérés azt mutatja, hogy a kanadaiak mintegy 73%-a összességében egyetért a kanadai MAiD-törvények jelenlegi állapotával, ami 3%-os csökkenést jelent 2021 óta.

Lebontva, a kanadaiak mintegy 48%-a elégedett a jelenlegi MAiD-törvénnyel, 25% bizonytalan, 27% pedig elégedetlen a törvénnyel.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Súlyos ukrán ATACMS-támadás Szevasztopol ellen - civilek, köztük több gyermek is életét vesztette (videó)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük