KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Jobbik vezetése elkövette magán a harakirit

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Kizárták a Jobbikból Toroczkai Lászlót, erről adott ki tájékoztatást a Jobbik sajtóosztálya, melyet a Hír Tv is megerősített.

Ahogyan megtudtuk, Toroczkai László nem jelent meg az etikai bizottság előtt (miért tette volna, hiszen az egész procedúra csupán egy színjáték). Az etikai bizottság állásfoglalása szerint Toroczkai László „súlyos etikai vétséget” követett el, melyről részletesen a Magyar Hírlap is tájékoztat.

A Jobbik ezzel a döntésével nagy valószínűséggel megpecsételte saját sorsát, és minden bizonnyal elkerülhetetlenné válik a párt szakadása.

Ne feledjük, hogy a tisztújító kongresszuson Toroczkai Lászlót és Dúró Dórát a teljes tagság küldötteinek 46 százaléka támogatta, ami rendkívülinek mondható. Ugyanakkor azt is tudni kell, hogy a Jobbik tagságának többsége tiszta gondolkodású, becsületes magyar ember, akiket sem pártérdekek, sem anyagi előnyök nem kötnek, így elveik mellett bármikor kiállnak, markáns véleményt fogalmaznak meg és emellett kitartva döntenek.

Az a hiba, sőt bűn, amit a jelenlegi pártvezetés elkövetett, önmagára nézve végzetes. Ugyan, ebben a ciklusban még nyugodtan végig ülhetik az országgyűlés padsoraiban a jól fizetett előadásokat, de az a következetes tagság részére már teljesen érdemtelen lesz. Az elmúlt hetek cselekménysorozataival és megnyilvánulásaival a Jobbik nem Toroczkai Lászlót és Dúró Dórát lehetetlenítette el, hanem saját magát végezte ki.

Június 23-án minden bizonnyal egy új időszámítás kezdődik a nemzeti radikálisok történelmében.

Árkus Balázs

https://www.facebook.com/laszlotoroczkai/posts/973521762829117

Nemzeti InternetFigyelő

Ez is érdekelheti:  Oroszország nélkül szeretne békét teremteni a Nyugat

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük