KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A békediktátumok ellenszere a nemzetegyesítés, az EU-SOROS diktátumoké pedig az EU kilépés (HUXIT)!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Erős igazsággal az erőszak ellen !”- HUXIT nélkül nincs revízió !

A trianoni diktátum 98. évfordulóján, 2018. június 4-én a budapesti Kossuth téren dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője 25 perces beszédben összegezte a trianoni és párizsi békediktátumok szétzúzása érdekében teendő kormányzati és civil társadalmi lépéseket, követendő stratégiát és taktikát.

A felszólalás a Nyers Csaba hagyományőrző által szervezett III. Trianoni Emlékmenet keretében hangzott el.
A beszéd lényege írásban: https://goo.gl/9XkqJU

Főbb tételmondatok:

1. 98 éve Trianont hozta ránk a szabadkőműves ármány, manapság a migrációt és a nemzeti létünket fenyegető EU-t, Sorost, a csatlós szervezeteikkel együtt.

2. A magyarellenes trianoni diktátum gyógyírja a nemzetegyesítés, a migráció és az EU-SOROS diktátumok gyógyírja pedig a kilépés (HUXIT), a függetlenségünk visszaszerzése ! Meg kell teremteni a politikai, gazdasági, kulturális, katonai erőn és gyarapodó, öntudatos és szellemi-lelki értelemben érett, magas műveltségű népességen alapuló függetlenség feltételeit ! A Kalergi-Soros terv beteljesítése érdekében működtetett EU keretein belül lehetetlen megőrizni a nemzeti szuverenitást, illetve a nemzetépítést és a nemzetegyesítést sem lehet teljes egészében végrehajtani, ezért – megfelelően előkészített módon – legkésőbb 2030-ig ki kell lépni az Európai Unióból.

3. A trianoni és párizsi diktátumokba soha nem nyugszunk bele, soha nem adjuk fel a magyar igazságért folytatott küzdelmet, a magyar nemzet egy és oszthatatlan, összetartozunk és soha, semmilyen körülmények között nem mondunk le arról, hogy trianoni és párizsi diktátumok felülvizsgálatát követeljük és kikényszerítsük !

4. A revízió boldog éveit leszámítva 98 éve elszakított sorban élő magyar közösségek egyéni és közösségi jogai folyamatosan jelentős korlátozást szenvednek. Önrendelkezési joguk gyakorlását akadályozzák, létszámuk folyamatosan csökken, a beolvasztás progjamjai rendszereken átívelően kíméletlenül működnek, ezért nemzeti létkérdés, hogy a nemzet egységesülését szolgáló politika nyerjen teret a kormányzat és a hazafias szervezetek ezen cél érdekében összehangolandó működésében.

Ez is érdekelheti:  "Orbánt ki kell nyírni!" - üvöltötte poloska egyik rajongója (videó)

5. Az ún. „kisebbségi” jogok sem érvényesülnek, ezek amúgy is alkalmatlanok az elcsatolt, őshonos közösségként, sok helyen tömbben élő nemzetrészeink megmentésére. Nemhogy a társnemzeti státus, vagy a területi autonómia, de még az anyanyelv korlátozásmentes használata és az egyenjogú létezés modellje sem működik a magyarok lakta elcsatolt területeken.

6. Az EU helyett életre kell hívni a kölcsönös előnyök mentén működő, egyenjogúság elvén alapuló, nemzeti önazonosságot és a nemzeti szuverenitást tiszteletben tartó, bevándorlóktól védett, közép-kelet európai együttműködést. De ez nem járhat az elcsatolt magyarok jogfosztásának eltűrésével, sőt közösségi jogaik, tehát az önrendelkezési joguk érvényesülését meg kell követelni az együttműködés keretében az érintett szomszédos államoktól.

7. Minden magyar szent kötelessége, hogy előmozdítsa a magyarság önrendelkezését az egész Kárpát-medencében.

8. Az önrendelkezés jelenthet határmódosítást vagy dél-tiroli szintű területi autonómiát és teljes egyenjogúságot! Az, hogy melyik legyen csak az érintett magyar közösségeken múlik. A területbitorló államokkal törekedni kell a tárgyalásos megoldásra, de nekik, a diktátumok haszonélvezőinek, területeink, kincseink kizsigerelőinek, honfitársainkat rabláncon tartónak alapvetően a magyar önrendelkezési döntések tudomásul vétele és a végrehajtás kötelessége marad a nemzetközi jog szerint.

9. A civilizált, keresztény, értékalapú Európa megmaradásának, békéjének és stabilitásának záloga a magyar – külső vagy belső – önrendelkezési igények mielőbbi teljesítése. Mindenhol ott és olyan formában, ahogy az lehetséges és kívánatos.

10. A magyarellenes status quo széttörésének egyik kitűnő eszköze a Magyarok Világszövetsége és az Országos Trianon Társaság által 2017. október 15-én útjára indított nemzeti konzultáció (https://goo.gl/GnT5Q1) és annak támogatása a trianoni diktátum érvénytelenségének megállapíttatása érdekében.

A kezdeményezés néhai dr. Grespik László 2016-os petíciója és a tavaly június 4-én a Kossuth téren elfogadott, dr. Gaudi-Nagy Tamás által átdolgozott változata (https://goo.gl/CSc5f7) alapján indult Nyers Csaba szorgalmazására, az MVSZ és Trianon Társaság támogatásával és szervezésében.

Ez is érdekelheti:  SILK: Hogyan reagálnak az ukrán állampolgárok Zelenszkij hatalombitorlására? (18+)

Már 200 ezernél több aláírás gyűlt össze. Kellő számú aláírás megfelelő felhatalmazást adhat a Kormánynak a békediktátumok érvénytelenségének megállapíttatása, a status quo széttörése és a Kárpát-medencében húzódó határok magyarság számára kedvező újra formálása érdekében.

Zúzzuk szét együtt a trianoni és párizsi diktátumokat a szebb magyar jövő érdekében!

Cselekedjük meg, amit megkövetel a Haza! NEM ! NEM ! SOHA !

Budapest, 2018. június 7.

Honfitársi köszöntéssel:

dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője
www.gaudinagytamas.hu
www.facebook.com/gaudinagytamas

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “A békediktátumok ellenszere a nemzetegyesítés, az EU-SOROS diktátumoké pedig az EU kilépés (HUXIT)!

 1. nagyon üdvös, hasznos lehetne egy olyan párt Mo-on (a csonkán), amely ezen célra (a magyarság igaza és Mo igazsága-ért)
  alakulna. Ki kellene használnia a magyarságnak a demokrácia általi lehetoségét !

  maga ennek (a pártnak) léte egy jelképe lenne. Az oláhoknak már régóta van egy Nagy-románia pártjuk, amely egy csak 20 évig létezo
  ország területét reklamálja vissza (Besszarábiát). Nekünk egy, a minimum ezer évest, egy ténylegest tenne ez a zászlajára …

  akinek van lehetosége ebben, próbáljon valamit tenni ! Az egy 64 VM
  mozgalomnak (vagy más ilyesminek) kellene átváltoznia egy politikai párttá …

  persze a többi más (az MVSz már 2000 elott is célkituzésének
  tette és tevékenykedett) szervezet, tevékenység is üdvös. A mostani
  aláírásgyüljtés is lehet hasznos lenne. Viszont (újra !) az egy párt,
  az egy állandó ‘sebhely’ lehet, ill. ennek állandó ‘nyilvántartása’.
  Egy politikai pártot nem lehet nem komolyan venni. Csak ennek
  nagyon tisztességesnek kell lennie …, mert tudható elore, hogy
  ez az elso pillanattól támadva lesz …

  szeretettel, Lajos

 2. Igazán csak azok a magyarok érzik és érezték a sorsukon , akik kint rekedtek – sajnos – elég keserves volt és az mai napig egyes helyeken

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük