KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A hatalombirtoklás "édes madara"- nyílt válasz Morvai Krisztina EP képviselőnek

Kedves Morvai Krisztina!

Kiváló érzékkel éreztél rá a helyes politikai kérdésfeltétel közzétételére. Közéleti munkátok és személyetek iránti nagy tisztelettel és szeretettel hallgattam meg azt a Brüsszelben felvett közel fél órás beszélgetést annak ellenére, hogy – egy olyan ember számára, akinek megadatott az a szerencse, hogy négy éve együtt dolgozhat Veletek részesévé válva Nemzetmentő munkátoknak – nem hordozott sok új információt.

Előre elnézést kérek azoktól, akik joggal úgy gondolják, hogy levelem néhány gondolatával már találkozhattak, de vannak dolgok, melyeket nem lehet elégszer hangsúlyozni! Sokszor leírtam már, milyen felelősséget vesznek magukra azok a véleménynyilvánító közszereplést vállaló egyének, akik oly módon szeretnének cselekvő részesei lenni Hazájuk, Nemzetük sorsának alakításában, hogy hozzátok hasonlóan rendszeresen felemelik szavukat a nemes cél érdekében. Azt sem lehet elégszer leírni, hogy hiteles közformáló véleménye, csak az élményrészeseknek adatik meg. Azoknak, akik családjuk, szeretteik mellett keblükre veszik olthatatlan szerelmüket is Hazájuk iránt, nagyszámú közös élményt együttgondolkodó és felelősséget érző társaikkal átélve.

Alapvető feltétel tehát a személyes hitelesség a tudatos életünk minden percnyi elszámolhatósága a köz előtt. Ebbe a precíziós életórába nem csúszhat be egyetlen homokszem sem, mert mindent visszamenőleges hatállyal tesz hiteltelenné! Meggyőződésem szerint Ti mindketten ilyenek vagytok szerethetőségeitektől függetlenül!

Számtalan ellenetek irányuló támadásotokat látva, simán magam mögött tudtam hagyni az ilyen vagy olyan irányból érkező csahosokat egyszerűen azért mert védetté váltam azokkal a pontos ismeretekkel felvértezve, amelyekkel csak a másik embert jól ismerő és szerető ember rendelkezhet. Meg tudlak mindkettőtöket nyilvánosan nyugtatni, hogy esetleges tévedéseitekkel együtt jó úton jártok és ezt kell tovább folytatnotok! Veletek kapcsolatos tudósításaimból és az ezekhez fűzött véleményemről olvasóim már rég tudják hol is állok ebben a Nemzetünk felemeléséért folytatott küzdelemben, ha máshonnan nem, hát az arcukat, nevüket többnyire nem vállaló személyek támadásainak növekedéséből és a logikusan jelentkezők múltam egyre gyakoribb újragyártásából. Amiről szólni szeretnék az aggódó figyelmeztetés inkább, mint kritika.

A politikát szigorúan eredmény centrikusan szabad csak művelni, itt a szándék, még ha tetten érhetően tisztességes is, nem sokat ér! Nagyon kell vigyázni az azokkal történő folyamatos együttműködés folytonosságára, akikben joggal bíztok és akik megalapozottan bíznak bennetek. Hiba mindig is csúszhat az alkalmasnak ismert küzdőtársak és a kijelölt helyes és elérhető politikai célok megítélésében. Arra kell vigyázni, hogy miközben lobogóitokkal előre rohantok, a hadseregek látótávolságban maradjanak nehogy a csatatéren a kürt megfújása után hátranézve kevesen érjenek utol benneteket.

Ez is érdekelheti:  Orosz szóvivő: ki kell vizsgálni az amerikai sajtó és politikusok összejátszását Joe Biden állapotának eltitkolásában

Konkrétra fordítva a szót, nem tisztem annak megítélése, hogy mennyire alaposan ismertétek meg nemes célokért küzdő védenceitek hátoldalait, mert az az ormótlan és gyakran hangoztatott vád, hogy Budaházyék átvernek benneteket, valójában minden alapot nélkülöz. Aki nem élte át baráti körünkkel és veletek együtt ez év nyarán azt a soha nem előre megrendezhető közös élményt, hogy Nemzetünk legszakrálisabb pontján, a Vereckei Emlékezőhelyen koszorúzásra és Nemzeti Imádságunk eléneklésére készülve elrendeltetésszerűen telefont kapjunk Budaházy Gyuritól a fegyházból, annak nem lehet szava e helyzet pontos megítélésére.

Mi tehát , mint közös „titokgazdák” fel vagyunk többletjogosítva e küzdelem meghirdetésére és további folytatására. Gyémánttisztaságú igazságaink bemutathatóak mindazon  honmentő lehetséges társaink részére, akik úgy gondolják, hogy a „szavazófülkék forradalma” és a „nemzeti együttműködés teljessége” után még nem állhatunk meg azzal a kiáltással, hogy”itt van már a Kánaán!”

Talán öncélú módon komolyan kell figyelmeztetnem mindkettőtöket. Mintha elhalványult volna a politikai foglyok jogos börtönből történő kiszabadítása és rehabilitációja mellett egy példaértékű közösség a Magyar Gárda elleni gyurcsányista, bajnaista hadjárat továbbfolytatására a köz figyelmét a nap 24 órájában felhívó tevékenységetek. Személyesen érdekelve vagyok e sok ezres Hazáját a narancsosoktól ugyan eltérő módon, de ugyanúgy szerető és érte tenni vágyó sokezres sereg teljes politikai és erkölcsi-anyagi rehabilitációjában annak fölesküdött tagjaként. Már jeleztem, hogy nem a bölcsek kövének kizárólagos birtokosaként, hanem sokkal inkább a helyes nemzetstratégia közös kialakításának hozzájárulójaként, hamarosan szólni kívánok a Jobbik és a Gárda viszonyáról és Nemzetünkre is ható együttműködésük hatásairól.

Végezetül igazságaitokat alátámasztják szintén az együtt átélt albizottsági közös élményeink alapján  azok a megalapozott félelmeink, hogy a jelenlegi hatalombirtokosokat felhatalmazó választói akarat elsőszámú elvárása a politikai, gazdasági és köztörvényes bűnök elkövetőinek felelősségre vonása és bebizonyítottság esetén vagyonuk elkobzása már korántsem közös politikai akarat és félő, hogy az egyre hangosabb figyelemelterelés bolsevikoktól jól ismert gyakorlata e szándék elfedésére szolgál.

Ez is érdekelheti:  Szijjártó Péter: Szlovákia egyértelműen kiállt Magyarország, és a magyar miniszterelnök békemissziója mellett

A megfizethető csahos nemzetinek álcázott és a korábbi „ellenségeivel” együttlépő sajtó ordítása nem hallatszik továbbra sem az égig.

Sokszor néztem az albizottsági meghallgatások közepette a számomra becsületes és jól ismert arcokat és lehetetlen volt nem észrevennem, ahogy fürkésző szemeim elől elkapták fejüket és leggyakrabban, amikor nem ők kérdezősködtek a meghívottaktól, folyamatosan lesütve szemüket a köldöküket bámulták.

Ez teszi egyre inkább – meg az általuk aláírt jelentés megalapozottá -, hogy növekszik közös aggodalmunk, választóik és választóink becsapására készülődnek, egy általunk csak sejtett cél érdekében ismét!

Ezekkel a gondolataimmal alátámasztva nyugtatlak meg mindkettőtöket, jó és helyes úton jártok, csak soha ne felejtsétek el amit úgyis tudtok magatoktól is, csakis a közös és folyamatosan Nemzetünkért folytatott együttes küzdelem hozhatja meg az elvárt politikai eredményt.

Isten óvja Hazánkat,Nemzetünket és adjon valóban Szebb Jövőt!

Barátotok:

Reiner Péter

A Magyar Gárda és jogutódjai pártoló tagja

2010.nov 2.

Morvai Krisztina beszélgetése Gaudi-Nagy Tamással emberjogi jogsértésekről

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=wgljPp9dqho]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=8iCF-WRnmKE]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=RTk0mKaVe8Q]

Nemzeti InternetFigyelő

 

Kapcsolódó:

Mi folyik itt, ebben az országban? – Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás sajtótájékoztatójaBizonyíték nincs, de a TV2 tovább sározza Budaházyt (videó)Budaházy és társai kártérítési pert nyertek a rendőrséggel szembenMorvai Krisztina: “Megdöbbentő az a rágalom kampány, amely a nemzeti sajtóban, médiában indult a jogvédők ellen”Dr. Gaudi-Nagy ellen kamarai eljárást kezdeményeznekSiklósi András: Budaházy ellen nincs értékelhető bizonyíték!Szilvásy logikája működik most is – Éhségsztrájk a politikai foglyokért (Jobbik Tv)Négerek az éjszakában, az egyik közülük Budaházy volt – a Hír Tv-n bemutatott felvételrőlÉhségsztrájk! – “A Fidesz homokba dugja a fejét”

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük