KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Fekete-tengeri Flotta Odessza felé nyomult előre

Az interneten olyan információk jelentek meg, amelyek szerint az orosz haditengerészet hajóinak nagy csoportja Odessza felé tart. Széles körben elterjedt információk szerint az orosz haditengerészet fekete-tengeri flottája teljes erővel elhagyta a kikötőket, és Odessza felé vette az irányt.

Megjegyzendő, hogy az orosz hajók harci alakzatban sorakoznak fel, és teljes harckészültségben mozognak. A védelmi minisztérium részéről nincs hivatalos tájékoztatás, így csak feltételezhetjük, hogy parancsnokság döntött az ukrán flotta maradványainak végleges felszámolásáról.

Meg kell jegyezni, hogy rádiólehallgatások szerint az ukrán fegyveres erők készültségbe helyezték a part menti erőket. Ugyanakkor orosz rakétacsapásokról számolnak be egyes Odessza régióban lévő célpontokra. Raktárak és logisztikai csomópontokat támadnak Ochakovban, Odesszában és Belgorod-Dnyesztrovszkijban.

Ez az egész hadművelet, amely elkezdődött, nyilvánvalóan válasz arra a rakétatámadásra, amelyet az ukrán fegyveres erők korábban a Csornomorneftegaz orosz fúrótornyai ellen intéztek.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük