KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Fehér Ház volt orvosa szerint Biden veszélyes

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Bidennél fennálló veszélyekre figyelmeztet a Fehér Ház volt orvosa

Az amerikai elnök „kognitív leépülése” emberéleteket követelhet – állítja Ronny Jackson.
Ronny Jackson volt fehér házi orvos és republikánus képviselő, aki Joe Biden amerikai elnökkel szemben kemény kritikát fogalmazott meg azt állítva, hogy Biden hanyatló mentális állapota veszélyt jelent az egész országra.

„Félelmetes az országunk számára, hogy Biden a főparancsnokunk”

– írta Jackson szombaton a Twitteren.

„Idejének felében azt sem tudja, hogy hol van, és minden nap csak egyre közelebb visz minket egy, az Oroszországgal és Kínával vívott totális háborúhoz. Biden kognitív leépülése miatt emberek fognak meghalni!!!”.

Jackson, aki Barack Obama és Donald Trump elnöksége alatt 2018-ig az elnök fehér házi orvosaként dolgozott, korábban már bírálta a jelenlegi amerikai kormányt, amiért nem mondja el az igazságot Joe Biden mentális egészségi állapotáról.

A hónap elején a Fehér Ház kiadott egy összefoglalót Biden egészségi állapotáról, amely egy kórtörténeti áttekintésen és egy „részletes fizikai vizsgálaton” alapult, és amely megállapította, hogy az elnök „egészséges, életerős, 80 éves férfi”, aki alkalmas a feladatai ellátására.

Az elnök egészségügyi jelentésére vonatkozóan Jackson kijelentette, hogy ez az orvosi vizsgálat egy „vicc” volt, ami a valóság eltussolását szolgálta. Arra is rámutatott, hogy Biden – elődjével, Donald Trumppal ellentétben – nem vett részt kognitív teszten, és úgy látja, hogy a hivatalban lévő elnök „gondolkodási és észjárási képessége megcsappant”, ami miatt nem alkalmas hivatalának betöltésére.

A Harvard CAPS-Harris közvélemény-kutató intézet a hónap elején végzett friss felmérése szerint az amerikaiak mintegy 57 százaléka kételkedik Biden szellemi alkalmasságában, 67 százalékuk pedig úgy véli, hogy túl idős az ország vezetéséhez.

Az elnök kognitív képességeivel kapcsolatos találgatások csak tovább fokozódtak, miután számos kínos szereplése volt. Legutóbb például azt találta mondani, hogy

„a kormányzatomban dolgozó nők több mint fele nő”.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

Kiemelt kép: Joe Biden beszédet mond ( © Getty Images / Alex Wong )

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

Elkészült az orvosi jelentés Joe Biden egészségügyi állapotáról, egy dolgot hiányolnak belőle

Bidennek Varsóban is gondot okozott a lépcső

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: