KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Bidennek Varsóban is gondot okozott a lépcső

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Egy roppant erőskezű, masszív elnöknek próbálták feltüntetni Joe Biden amerikai elnököt a világ szeme előtt, amikor a minap Lengyelországba repülve a Kijevbe vezető utat már vonattal tette meg.

Kijevben aztán egy „isteni színjáték” vette kezdetét. Megpacskolta a „keresztgyereket”, bejelentett félmilliárd dollárnyi újabb USA támogatást a marionett bábunak, sőt még férfias bátorságát is igyekeztek kihangsúlyozni azzal, hogy bármennyire is zúgnak a légiriadó szirénái, ő bizony akkor is bátor és tántoríthatatlan, pedig az a „gonosz, gyilkos” Putyin őt is fenyegeti. Szóval, mindent szépen megkoreografáltak. Ez a műsor pedig valójában a hülyéknek szólt.

Aki egy kicsit is képben van az Egyesült Államok szerepével az ukrajnai helyzettel kapcsolatban, az pontosan tudja, hogy milyen érdekeltségek mentén folyik ez a színjáték és a háború életben tartása az USA és az általa sakkban tartott országok részvételével. Tegyük hozzá, hogy nem csupán magának az Egyesült Államoknak fűződnek nagyon komoly gazdasági és politikai érdekei ukrajnai potenciáljainak megtartásához, hanem közvetlenül magának a Biden családnak is. Ezért is veszélyes mindaz, amit ez a háttérhatalom által az Egyesült Államok elnöki székébe ültetett mentálisan jelentősen leépült ember képvisel.

De térjünk vissza a szerepléséhez. Miután visszatért Kijevből Biden Varsóba, ott egy olyan háborús uszító beszédet mondott, amely nem csupán az Egyesült Államok dominanciáját hirdette, de egyben arra is szolgált, hogy lengyel vazallusait még inkább feltüzelje, hiszen Bidennek, mint a Deep State emberének kiemelkedően fontos Lengyelország, mint hídfőállás.

Ha jól figyeltük beszéde közben az amerikai elnököt, akkor láthattuk, hogy tőle jobbra és balra is ott volt a „plexi” súgógép-kijelző, aminek az a lényege, hogy hátulról, tehát kameraállásból átlátszó, mondhatni szinte teljesen láthatatlan. Biden hol jobbra, hol balra nézve olvasta fel a neki előre megírt szöveget. Önálló mondta egyáltalán nem volt. Ugyanakkor volt még egy rendkívül fontos momentum. A beszéd végén valamennyi kamera vagy nagytotált mutatott, amiből nem lehetett kivenni az amerikai elnököt, vagy éppen az őt megtapsoló hallgatóságot. Mire lehet ebből következtetni?

Az USA elnökének stábja kínosan ügyelt arra, hogy amikor Biden befejezi a beszédét, megfordul és elhagyja a színpadot, ha olyan kényelmetlen előadást tart, mint tette korábban néhány fellépése alkalmával, amikor nemlétező barátjával akart kezet fogni, akkor azt a világ ne lássa élő egyenesben. Nos, ezt elkerülendő, valamennyi tv társaság, mely a helyszínről tudósított élőben, a beszéd végén nem mutatta az elnököt. Nem kínos ez egy kicsit?

Sikerült tehát elkerülni egy ilyen végtelenül kínos szituációt, azonban mégsem sikerült mindent tökéletesen megkonstruálni, hiszen az amerikai elnök – az egyébként a Fehér Ház által kiadott, az „elnök egészségi állapotát bizonyító jelentésének megfelelően” -, újra orra esett, amikor az Airforce One fedélzetére igyekezett a lépcsőn.

Tehát van egy mentálisan leépült USA elnök, akit a háttérhatalmi erők saját politikai és gazdasági érdekük céljából ki- és felhasználnak, aki teljesen alkalmatlan arra, hogy az elvileg a világ katonailag és gazdaságilag legerősebb országának a vezetője legyen, akinek saját családja gazdasági és politikai érdekei teljesen egybeesnek a Deep State érdekeivel, mivel ő maga is annak része.

Nem árt, ha ilyen szempontokból is végiggondoljuk Biden varsói és kijevi látogatásának momentumait.

Szépe Áron

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: