KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

A dollárbaloldal kulcsemberét ölelgette a tüntetése után Magyar Péter

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Blikk felvételén látható, hogy Magyar Péter Láng Balázst, az MSZP 2019-es kampányának egyik kulcsemberét, régi balliberális háttérembert ölelgette a tüntetésén a backstage-ben. Bemutatjuk a bukott kommunikációs gurut, aki állítása szerint Magyar kedvéért „magával hozta a fél világot”.

Hétfő este kiderült: a Blikk megjelenés után vágta meg a szombati tüntetésen készült videóját, Magyar Péterék kérésére. Az egyik ok a lap szerint az a nagyon árulkodó mondat volt, amelyet Vogel Evelin, Magyar barátnője kottyintott el: „Segített egyébként egy szuper grafikus csapat, akik félig magyarok egyébként és félig külföldiek.”

Egyelőre nem tudni, pontosan milyen külföldiek segítették Magyarékat a szervezésben, az azonban biztos, hogy Láng Balázs, az MSZP régi kommunikációs guruja ott volt a backstage-ben. Azt pedig nem vágták ki a Blikk imázsvideójából, ahogyan Magyarral ölelgetik egymást.

Láng régóta segíti a dollárbaloldalt. 2006–2008 között, hazánk súlyos eladósodása idején az Államadósság-kezelő Központ kommunikációs és PR-igazgatója, 2007-ben a Gyurcsány-kormány – soha meg nem épült – kormányzati negyedért felelős kommunikációs igazgatója volt. 2017–2018 között másfél éven keresztül a Hír TV szerkesztője (amely ekkor még Simicska érdekeltségébe tartozott). Itt együtt dolgozott Magyar testvérével, Magyar Mártonnal.

2018–2019-ben tíz hónapig az MSZP és a Párbeszéd szövetség stratégiai kommunikációért és kampányért felelős igazgatója. Ez a Bangóné-féle patkányozás időszaka. Ez az útszéli stílus Lángtól sem állt távol. Amikor a legutóbbi európai parlamenti választásokon megbukott, elképesztő ámokfutásba kezdett, és a közösségi oldalán féregnek nevezte az Origó és az ATV dolgozóit.

Ezt követően érdekes fordulatot vett a pályafutása. A kampány után kiköltözött Londonba és közel négy évig szabadúszó újságíróként és kommunikációs szakemberként dolgozott, de továbbra is részt vett kampányokban. Létrehozta az „Angliai Magyarok a 2022-es kormányváltásért” nevű Facebook-csoportot és egy saját weboldaluk is volt diasporaaid.co.uk néven. Tehát a dollárbaloldal érdekében mozgósított külföldön.

Ez is érdekelheti:  Más tollával ékeskedik Karácsony Gergely

Ilyen előzmények után kötött ki Magyar Péter mellett a Kossuth téren, ahogy fogalmazott: „Hazajöttem, és hoztam magammal a fél világot…”. Kérdés, hogy kikre gondolt pontosan, és hogy Lángnak van-e köze a Vogel Evelin által kikotyogott külföldiekhez.

Magyar Nemzet

Kiemelt képen: Láng Balázs és Magyar Péter ölelkeznek / Fotó: Blikk / Printscreen

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük