KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A dögkeselyűt is utoléri a dögvész, ha nem veszi komolyan a világjárványt?

A dögkeselyűt is utoléri a dögvész, ha nem veszi komolyan a világjárványt?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A demokratikus koalíció dögkeselyűként támadja az Orbán kormány vírusellenes intézkedéseit. De a DK számára miért nem jó, ha a Magyarkormánynak már 2021 tavaszára sikerül átoltani minden önként jelentkezőt, és a nyári belföldi idegenforgalmat májustól szabaddá lehet tenni?

Mert akkor ki fog derülni, hogy a lokalista népképviselet az egyetlen választási lehetőség az őshonos magyar nemzet számára.

A DK által szorgalmazott Európai Egyesült Államok nem érdekelt az őshonos kisebbségek jogainak biztosításában! A liberális kontraszelekció révén kiválasztott európai vezetők az európai élettér kiüresítésén serénykednek, ezért nem biztosítottak elegendő oltóanyagot! Következményeként a világjárvány öt éven belül megtizedeli az európai élettérben élőket. A szabaddá váló élettérbe már könnyebben lehet majd betelepíteni a klíma, és gazdasági menekültek tízmillióit!

Aki ebben a politikai törekvésben kételkedik, nézzen utána milyen liberális politikai elvek, és hátsó gondolatok révén jött létre az Európai Unió. Ma még csak egy globális folyamatokat átlátó, és elemző jövőkutató számára világos az, mit a 2022-es választásokon már minden hazai polgár érteni fog, hogy a COVID-19 világjárvány nem egy legyőzhető vírus! Egyetlen védőoltáskampánnyal nem lehet sikerrel visszaszorítani, mert mutációk révén hullámokban támadó veszedelem. A világjárvány elleni oltáskampányok ellenére sem fog visszaállni a 2019-ben megszokott hedonistafogyasztás, és szabad utazási lehetőség.

Az Európai Unió vezetői tehetetlenek a káros globális folyamatok mérséklésében, csak erős politikai támogatottsággal rendelkező lokalista kormány képesek megfelelni a várható kihívásoknak, ahol hosszútávon Kínai és Orosz oltóanyagot is használnak a védekezés során!

A vírusokkal vívott harmadik világháború, háborús nemzetvédelmi stratégiát, és költségvetést igényel, mert csak így lesz képes kishazánk átvészelni az előttünk álló „módfelett kalandos évtizedet”.

Az értekezés további része csak a lokalista érzelmű honpolgárok számára szóló javaslat, a globalisták továbbra is építhetnek légvárakat:

Ez is érdekelheti:  Von der Leyen kristálytisztán megmondta, egy nép van, egy birodalom és egy vezér – a V4-nek meg vége

Azok a kisvállalkozások, amelyek a 2019 előtti hedonista idegenforgalomra épültek, és szállásadással, vendéglátással, rendezvényszervezéssel, taxi szolgáltatással foglalkoztak, jobb ha minél előbb beletörődnek abba a brutális ténybe, hogy már semmi sem fog úgy folytatódni, mint ahogy régen volt! A vírusjárvány mutációi miatt, előbb, vagy utóbb, de be lesz vezetve egy kockázati kataszter. Ez nem a hedonista életvitelhez szokott, mind a mai napig szabadon utazgatók további mozgáslehetőségeit, hanem potenciális vírushordozóként, kockázati veszélyt jelentők korlátozásait fogják jelenteni.

Tehát a 2022-re stabilizálódó hazai fizetőképes keresletre érdemes átállnia a ma még utolsó pénzügyi erőforrásaikból próbálkozó szállásadással, vendéglátással, rendezvényszervezéssel foglalkozó vállalkozásoknak, mert itt még nőni is fog a kereslet, míg a külföldi vendégkör, a vírusmutánsok megfékezése miatt legalább egy évtizedig el fog maradni.

A kárpát medencében, közös élettérben a gólya és a dögkeselyű is békésen jól megél egymás mellett. De míg a gólya az életet jelenti, a dögkeselyű a pusztulásból táplálkozik. 2022-ben csak rajtunk múlik, hogy a gólyák, vagy a dögkeselyűk szabályozzák az életet az őshonos magyarok számára.

Novák Péter
zöldbéka fedőnevű jövőkutató,
akit már beoltottak a kínai vakcinával. 

Ezt az oldalt már a túlélők fogják megírni. A zöldbéka megtalálva az élhető életterét, nem ad több jó tanácsot, 70-os nyuggerként békésen elköszön….

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:

Ezek Kádár Apró Dögei – akcióban a gyilkosok csemetéi!

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük